Kontrolieriai nubaudė pirmuosius pažeidėjus J. Janonio gatvėje

Gyventojams pradėjus garsiai piktintis dėl ne vietoje paliekamų automobilių, J.Janonio gatvėje dar tą pačią dieną pasirodė savivaldybės kontrolieriai.

Šalia J.Janonio gatvės 26-ojo namo ant šaligatvio ir vejos statomi automobiliai įžiebė klaipėdiečių aistras.

Žmonių darytose nuotraukose matyti, kad ne vietoje paliekamos mašinos visiškai blokuoja kelią pėstiesiems.

Patys vairuotojai atremia neturintys kitos išeities – esą aikštelėje trūksta stovėjimo vietų, o automobilio į kišenę neįsidėsi.

Praėjusią savaitę skundą gavę Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus specialistai nedelsiant ėmė aiškintis situaciją.

Pirmieji pažeidėjai jau susimokėjo baudas.

Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vyriausiasis specialistas Linas Lapinskas teigė, kad minėtas adresas įtrauktas į Viešosios tvarkos skyriaus periodinių patikrinimų planą.

Specialistai patikrinimų metu ir toliau kontroliuos, kaip asmenys laikosi nustatytos tvarkos.

Kelių eismo taisyklėse numatyta, kad už automobilio statymą tam neskirtoje vietoje skiriama nuobauda nuo 30 iki 90 eurų.

Paprastai pažeidėjas pirmą kartą moka pusę minimalios baudos – 15 eurų. Pakartotinai per tuos pačius metus padarius pažeidimą baudžiama maksimalia bauda – 90 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Mj

>Mj portretas
Ir teisingai padarė, kad uždraudė parkuoti dienos metu. Vakare, naktį - prašom, kiek tiktai tilps, o dieną visoje gatvėje galima leisti tik trumpam sustoti, išlaipinti ar paimti keleivius ar krovinius, o stovėti - ne! Ir tai turėtų būti norma visose magistralinėse gatvėse, ne tiktai Vingio. Rytinio ar vakarinio piko metu ir sustojimas galėtų būti ribojamas. O už reikalavimų nesilaikymą reikėtų ne tiktai bausti, bet ir nuvežti paliktas lupenas į saugojimo aikštelę, už atitinkamą mokestį, žinoma.

Mj

Mj portretas
Jų tikslas ne tvarką padaryti, o kuo daugiau nubausti. Vingio g važiavimui pilnai užtenka vienos eismo juostos, bet kažkodėl uždraudė parkuot dienos metu, ale kelią nuvalyti reikia, bet niekas jo išvis nevalo. Bet baudėjai kasdien užsuka savo duoklės pasiimt.

klp

klp portretas
o ka lig siol dare tie "kontrolieriai" ??? uz ka pinigus gaunat svolaciai darmojedai?? kol netrenks griaustinis is dangaus tol trinat savo subines siltuose kreslose...
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių