Kovo 11-ąją tikrins, ar klaipėdiečiai iškėlė vėliavas

Kovo 11-ąją – Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną bus tikrinama, ar miestiečiai iškėlė vėliavas. Didžiausias dėmesys bus skiriamas valstybinėms ir biudžetinėms įstaigoms.

Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko teigimu, vėliavos buvo ypač aktuali problema Vasario 16-ąją – Lietuvos valstybės atkūrimo dieną.

Patikrinimo metu nemažai klaipėdiečių ant pastatų nebuvo iškėlę trispalvių, nors tai daryti privaloma.

„Viešosios tvarkos skyrių kviesčiau nepulti bausti klaipėdiečius. Pirmiausia reikėtų padėti ypač vyresnio amžiaus žmonėms, kurie, galbūt, pamiršo iškelti vėliavą“, – teigė miesto vadovas.

V.Grubliauskas pabrėžė, kad baudimas nėra pats efektyviausias kelias ugdyti sąmoningumą.

Miesto meras pabrėžė, kad didžiausias dėmesys turi būti skiriamas valstybinėms ir biudžetinėms įstaigoms. Jos privalo rodyti pavyzdį kitiems ir iškelti vėliavas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pusprociams

pusprociams portretas
ar negalima dar daugiau rasyti apie klaipeda.taip mazai info apie kaunieciams labai rupinti miesta.ir dar apie ciuricha rasykit istisai.kam mums tie kauno ivykiai ir naujienos

savu

savu portretas
noru turi norėti iškelti vėliavą,o ne per prievartą.......

Angel

Angel portretas
Apsurdiški tie tikrinimai ir tos baudos. Na įstaigos tai gal būt ir gali būt paragintos, bet privatus asmuo neturi būti prievartaujamas. Jeigu žmogus gerbia valstybę, kurioje jis gyvena, jo ir raginti nereikia, jis iškels vėliavą su pasididžiavimu, o jeigu neiškels, tai jo teisė neiškelti vėliavos, jeigu mes iš tiesų gyvename demokratinėje valstybėje. Ar mes tikrai gyvename demokratinėje valstybėje?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių