Kretingiškis policininkui pardavė rusiškus vaistus

Kretingos rajono policijos komisariato pareigūnai šį trečiadienį apsilakė miesto turguje, kur rado nelegaliai veikusią „vaistinę“.

Turgaus prieigose įvairiomis prekėmis prekiavęs 68 metų kretingiškis V.D. pirkėju apsimetusiam policijos pareigūnui pardavė keletą pakuočių Rusijoje pagamintų vaistų. Paaiškėjo, kad neteisėtą veiklą vykdęs V.D. nuo pareigūnų slėpė daugiau vaistų: rasti ir paimti pardavimui paruošti net 34 rūšių 111 pakuočių Rusijoje pagamintų vaistų.

Dėl neteisėto vertimosi su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla pradėta administracinė byla. Už šį administracinės teisės pažeidimą vyriškiui gresia bauda  nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su vaistinių preparatų konfiskavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaliningrad nam pomozet

kaliningrad nam pomozet portretas
pazistama ir ne viena daktare sake,kad rusiski vaistai yra geresnes kokybes ,nei ne rusiski,ieskokite ju dituvoje,siluteje,gal ilgiau isgyvensite sioje asaru pakranteje

pirmam

pirmam portretas
taip, yra tikrai gerų rusiškų vaistų-ypač nuo alergijos, bet aš niekados nepirkčiau turguje, nes neaišku :kokiomis sąlugomis jie laikomi. Apie tai kalba už save ir tų vaistų išvaizda..................... Yra rusiškų vaistų ir oficialiai vaistinėse.

pareiguNUI

 pareiguNUI portretas
MEDALI ANT CIKNOS GAUS
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių