Kretingos r. apšaudyta pagrindinė mokykla

Į Kretingos rajono policiją kreipėsi Baublių pagrindinės mokyklos direktorės. Ji nurodė, jog išdaužti du mokymo įstaigos plastikiniai langai. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pareigūnai, apžiūrėdami įvykio vietą, netruko išsiaiškinti, kad mokyklos langai išdužo dėl į juos paleistų šūvių. Užfiksuotos aplinkybės patvirtino, kad šūvių būta ne vieno -  išdužo ne tik antro aukšto langų stiklai, bet apgadintas lango rėmas, išorinė pastato ir klasės sienos.

Jau kitą dieną sulaikytas įtariamas to paties kaimo gyventojas V.I., gim. 1988 m., kuris prisipažino įvykdęs nusikaltimą.

Per labai trumpą laiką buvo atliktas operatyvus ir išsamus tyrimas, kurio metu atlikta daug procesinių veiksmų: pareigūnai kratų metu rado ir paėmė slėptus neteisėtai turėtus net du medžioklinius šautuvus, keliolika šovinių bei kitų tyrimui reikšmingų daiktų.

Šioje byloje įtarimai, įvykdžius viešosios tvarkos pažeidimą bei dėl neteisėto šaunamųjų ginklų ir šaudmenų laikymo, pareikšti jau minėtam V.I., gim. 1988 m., bei S.J., gim. 1985 m., P.L., gim. 1962 m., Ž.L., gim. 1994 m., ir R.P., gim. 1986 m. Šie asmenys policijai žinomi, jiems paskirtos kardomosios priemonės.

Už pagalbą atskleidžiant šį įžūlų nusikaltimą policija dėkoja Baublių kaimo bendruomenei.


Šiame straipsnyje: šūviai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klimas

Klimas portretas
Pilną ir griežtą atsakomybę nusikaltėliams!. Parodomąjį viešą teismą! Kad kitiems nagai neniežtėtų...

Jeronimas

Jeronimas portretas
Viespatie,ojeigu butu i gyvenamaji nama nusitaike ir i ka nors pataike,kur tokius isgamas deti?????Gal kokiu narkotiku prisileide buvo?????Teisti iki gyvos galvos galvarezus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Visiems butu pamoka.

o gal cia smelio audra

o gal cia smelio audra portretas
Samagono padaugimo,mane kad briedzio akis blizga.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių