KU diplomų dalybas užbaigė Menų fakultetas

Klaipėdos universiteto diplomų Įteikimo šventę vainikavo iškilmės Menų fakultete. Jame buvo pasveikinti 72 jaunuoliai, tarp jų – trisdešimt tūkstantoji KU absolventė ir vienu metu dvi specialybęs įgijęs jos kolega.

Įteiktas trisdešimt tūkstantasis diplomas

Universitetui skaičiuojant 22 veiklos metus, unikalus diplomas atiteko muzikos pedagogikos bakalauro studijų absolventei Donatai Rudytei. Mergina pasakojo apie jį sužinojusi tik prieš pora dienų, tačiau buvo itin nustebinta.

„Atrodo, lyg laimėjau loterijoje“, – džiaugėsi absolventė ir pripažino, jog jį gauti – didžiulė garbė.

D. Rudytės nuomone, nesvarbu kokios specialybės ar diplomo sieki, svarbu tvirtai tikėti tuo, ką darai.

„Labai myliu muziką, todėl studijuojant jokių kliūčių nemačiau“, – pasakojo absolventė, žadanti toliau rinktis ir magistrantūros studijas.

Įgijo net dvi specialybes

Net dvi bakalauro specialybes įgijęs Jonas Žilvinas Balsys teigė, jog visada buvo linkęs siekti aukštų tikslų.

„Nebuvo lengva, galvojau netgi mesti viena jų“, – prisiminė jaunuolis, šiuo metu nei trupučio nesigailintis dėl savo pasirinkimo.

Paklaustas ar užteko laiko laisvalaikiui, J. Ž. Balsys patikino, jog per ketverius metus spėjo ne tik studijuoti, bet ir studentauti.

Operinį dainavimą ir muzikos pedagogiką baigęs absolventas svajoja savo žinias panaudoti dirbdamas du darbus. Tačiau prieš tai laukia magistrantūros studijos.

Pasidomėjus, ar šiems dvigubiems siekiams įtakos nepadarė turimi du vardai, absolventas nusijuokė ir prasitarė, kad visko gali būti.

Iš viso Klaipėdos universitetą šiemet baigė 1520 absolventų. Iš jų 1206 bakalaurai ir 248 magistrai, 9 baigė vientisąsias, 57 – laipsnio nesuteikiančias studijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kolega

kolega portretas
idomu ar dirba visi pagal specelibia

Mama

Mama portretas
Jie visi šaunuoliai ir šaunuolės. O jums vertėtų pasimokyti lietuvių kalbos.

oho

oho  portretas
kaip zavu, tiek tukstanciu busimu bedarbiu paleido i gyvenima :D:D:D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių