KU kviečia kurti universiteto dainą

Klaipėdos universiteto, šiemet mininčio savo gyvavimo dvidešimtmetį, bendruomenė susibūrė bendrai įdėjai ir skelbia konkursą “Klaipėdos universiteto daina“.

Konkursą bendromis jėgomis organizuoja Klaipėdos universitetas, Klaipėdos universiteto absolventų klubas „KU Alumni“ ir Klaipėdos universiteto studentų sąjunga. Konkurso idėja gimė šių metų vasario mėnesį minint šios alma mater jubiliejų, kurio metu Klaipėdos universiteto absolventų klubo „KU Alumni“ prezidentas D. Rekis pasigedo išskirtinės dainos jungiančios universitete dirbančiuosius, kuriančius ir studijuojančius, nes Europos aukštosiose mokyklose populiarus studentų himnas „Gaudeamus“ labiau pabrėžią tradicinę, bendrą visiems universitetams idėją.

Konkurso tikslas – skatinti visuomenės domėjimąsi Klaipėdos universitetu, jo bendruomene ir sudaryti galimybę visiems prisidėti kūrybiškai atskleidžiant kuo Klaipėdos universitetas yra išskirtinis kitų universitetų atžvilgiu, todėl konkurse dalyvauti kviečiami visi norintys. Tai nebūtinai turi būti Klaipėdos universiteto bendruomenės atstovai, nes kūrybiškų žmonių žvilgsnis, universiteto vertinimas per kūrybą iš šono tiek moksleivių, tiek įvairiausių kultūrinių bendruomenių yra ne tik įdomus, bet ir gali atskleisti tai ko nematyti ar tiesiog nepastebima pačios bendruomenės narių. Todėl ir kūrinių vertinimo komisiją bus siekiama sudaryti ne tik iš Klaipėdos universiteto bendruomenės atstovų (menininkų, studentų) į ją įtraukiant ir su universitetu tiesiogiai nesusijusius muzikus, o galutiniam vertinimui finaliniame etape kūriniai bus pateikiami ir virtualioje erdvėje kur juos galės išgirsti ir įvertinti kiekvienas norintis ir besidomintis, o į jų vertinimą bus taip pat atsižvelgiama. Konkurso finalinio etapo komisijoje jau sutiko dalyvauti Klaipėdos miesto meras ir šio konkurso Gobėjas Vytautas Grubliauskas ir prodiuseriai Mindaugas ir Gintaras Bendžiai.

Kūrinio pateikimas konkursui:

-     kūrinio garso įrašas gali būti pateiktas CD, MC arba kitu formatu (MP3, MP4 ir kt., t.y. užtenka ir mėgėjiško įrašo pirminei kūrinių atrankai);

-     prie kūrinio garso įrašo turi būti pridėtas atspausdintas jo tekstas, gali būti pridėtos natos (neprivaloma);

-     su kūriniu turi būti pateikti autoriaus duomenys (vardas, pavardė, amžius, išsilavinimas),  kontaktiniai duomenys (telefono numeris, adresas, elektroninis paštas);

-     kūrinius konkursui siųsti adresu Klaipėdos universiteto Informacijos ir ryšių su visuomene skyriui H. Manto g. 84, LT-92294, Klaipėda arba siųsti el. p. klaipėdosuniversitetas.alumni@gmail.com iki 2011 metų spalio 31 dienos.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos universitetasKU

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių