KU studentai sutriuškino VGTU krepšininkus

Klaipėdos universiteto (KU) studentai išvykoje net 43 taškų skirtumu 102:59 (27:15, 18:9, 32:18, 25:17) sutriuškino Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) krepšininkus ir turnyrinėje lentelėje trimis laipteliais pakilo į viršų - į trečiąją vietą.

Klaipėdiečiai iškart griebė jautį už ragų ir jau per pirmąsias minutes susikrovė dviženklę persvarą - 27:15, vėliau skirtumas sparčiai augo.

Po šios pergalės KU studentų sąskaitoje - 8 pergalės ir 6 pralaimėjimai. Klaipėdiečiai turi visus šansus reguliarųjį sezoną baigti prizininkų gretose.

KU į pergalę vedė Domininkas Matutis, pelnęs 31 tašką (dvit. 11/8, trit. 4/3, baudų metimai 6/6), 14 taškų pridėjo Vytautas Buzas (atkovojo 8 kamuolius), po 11 taškų surinko Modestas Kumpys ir Julius Kazakauskas (atkovojo 10 kamuolių).

VGTU gretose išsiskyrė Evaldas Rastenis, surinkęs 17 taškų, 10 taškų pelnė Karolis Alekna. Visi kiti krepšininkai nesurinko dviženklio taškų skaičiaus.

"Varžovų puolimo mašina mus tiesiog pervažiavo. Klaipėdiečiams nusileidome visais parametrais. Mums nuo pat pradžių trūko nusiteikimo, o klaipėdiečiai įgavo daugiau pasitikėjimo ir įsismarkavę tiesiog ėmė mus triuškinti. Šiai diena Klaipėdos universiteto krepšininkai yra už mus greitesni ir tikslesni. Nieko negalėjome pakeisti", - pabrėžė VGTU treneris Gintaras Šerkšnas.

Klaipėdos ekipos strategas Dainius Miliūnas po solidžios pergalės neslėpė geros nuotaikos. "Jei ne mes, tai mus imtų triuškinti, tad stengėmės tai padaryti pirmieji. Žaidėme geros nuotaikos, tiesiog mėgavomės krepšiniu", - kalbėjo KU treneris.


Šiame straipsnyje: KU krepšininkaiLSKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių