Kur pradingo N. Puteikis?

Uostamiesčio konservatoriams daugelį metų vadovavęs Naglis Puteikis tarsi pradingo iš Klaipėdos politinio gyvenimo. Jis partijos skyriuose nebeina jokių vadovaujamų pareigų.

Uostamiesčio konservatoriams daugelį metų vadovavęs Naglis Puteikis tarsi pradingo iš Klaipėdos politinio gyvenimo. Jis partijos skyriuose nebeina jokių vadovaujamų pareigų.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partija Klaipėdoje turi ne vieną, o tris skyrius.

Tokia struktūra įvesta pernai vasarą. Tuomet N.Puteikis ir neteko skyriaus pirmininko pareigų, nors daug metų buvo nepakeičiamas vadovas.

Jis partiją į priekį vedė ir 2011 m. vykusiuose savivaldos rinkimuose – sąraše buvo įrašytas pirmuoju numeriu.

Tačiau laimėto miesto tarybos nario mandato N.Puteikis atsisakė dėl Seimo nario pareigų, o 2012 m. į parlamentą Danės vienmandatėje apygardoje buvo perrinktas antrajai kadencijai.

"Jis niekur nedingo – N.Puteikis yra Seime. Galima sakyti, jog esame sutarę, kad jis dirba aukštesniajame sluoksnyje, o mes, likusieji Klaipėdoje, čia ir tvarkomės", – teigė konservatorių partijos Klaipėdos skyrių sueigos vadovas Arūnas Barbšys.

Neseniai partijos Danės skyriuje vyko pirmininko rinkimai. Jų prireikė, nes po vienų metų iš pareigų dėl asmeninių priežasčių ir užimtumo pasitraukė pirmininkė Žužuna Toleikienė.

Naujuoju skyriaus pirmininku tapo Tomas Meškinis, nurungęs Juozą Algimantą Liesį ir Paulių Martinkėną.

N.Puteikis šiuose rinkimuose nedalyvavo. "Jis savo kandidatūros nekėlė ir pernai, kai skyrius buvo išskaidytas ir reikėjo iš naujo rinkti pirmininkus. Tada jis parėmė Ž.Toleikienę – pats ir pasiūlė jos kandidatūrą", – pabrėžė A.Barbšys.

Baltijos skyriui vadovauja Alfonsas Vildžiūnas, o Marių ir Pajūrio – Elena Bendikienė. Jie pirmininkais dvejų metų kadencijai išrinkti pernai birželį.

"Galima sakyti, jog ieškome naujų lyderių artėjantiems savivaldos rinkimams", – neneigė A.Barbšys.
Naujus miesto tarybos narius klaipėdiečiai rinks 2015 m. vasarį.

Paties N.Puteikio paklausti, kodėl jo nebematyti Klaipėdos politiniame gyvenime, nebuvo įmanoma – Seimo narys dvi dienas neatsiliepė mobiliuoju telefonu. Tarnybinis telefonas buvo išjungtas, o kito, kuriuo parlamentarui esą bet kada gali skambinti rinkėjai, taip pat niekas nekėlė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tarp kitko

Tarp kitko portretas
Puteikis labai energingas ir protingas žmogus. Jis išjudino visus, partija tapo žinoma ir gerbiama. O dabar nebėra Puteikio ir vėl štilis. Auksas ir pelenuose žiba.... Bet visi tokie iš kart sulaukia priešų graužimosi, pavydo , apkalbų.... Bet tai naturalu. Sėkmės Puteikiui ir laukiam gryžtant į Klaipėdą.

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
"N.Puteikis šiuose rinkimuose nedalyvavo. "Jis savo kandidatūros nekėlė ir pernai, kai skyrius buvo išskaidytas ir reikėjo iš naujo rinkti pirmininkus. Tada jis parėmė Ž.Toleikienę – pats ir pasiūlė jos kandidatūrą", – pabrėžė A.Barbšys. N.P.: kad kaip tik kėliau savo kandidatūrą į Danės skyriaus pirmininko vietą, bet Priežiūros komitetas man už bendrapartiečių kritiką skyrė nuobaudą - draudimą kandidatuoti iki 2013 09 01 dienos.

vau

vau portretas
Tegul pešasi - kuo daugiau pešis, tuo mažiau vietų gaus, o gal ir visai nebegaus :)
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių