Kviečia dalytis su gausiomis šeimomis

Kaip ir kasmet prieš Kalėdas, klaipėdiečiai skatinami pasidalyti gerumu ir prisidėti prie prasidedančios tradicinės kalėdinės akcijos "Būk draugiškas daugiavaikei šeimai". Prasmingą iniciatyvą palaiko ir dienraštis "Klaipėda".

Geriems darbams įkvepiančią akciją aštuntus metus globoja uostamiesčio mero žmona Inga Grubliauskienė. Miestiečius dalytis gerumu su daugiavaikėmis šeimomis kviečia ir dienraštis "Klaipėda", kuris šios akcijos partneris yra jau septintą kartą.

Anot I.Grubliauskienės, gausioms šeimoms nėra lengva, todėl organizuojamas projektas turėtų padėti praturtinti gausių šeimų kasdienybę.

Iniciatyvos sumanytoja, organizatorė ir globėja pastebėjo, kad kasmet gyventojai dosnesni ir aktyviau buriasi padėti sunkiau besiverčiančioms šeimoms.

I.Grubliauskienės teigimu, dalydamiesi su nepasiturinčiaisiais, patys tampame turtingesni.

Pastaraisiais metais klaipėdiečiai aukoja vis gausiau. Gyventojai ir vėl kviečiami dovanoti įvairių daiktų gausioms šeimoms.

"Tinka viskas: buitinė technika, žaislai, knygos, drabužiai, geros kokybės avalynė. Tegul daiktai pratęsia savo gyvenimą. Su gera energija dovanoti dalykai sušildys ir pradžiugins gausias šeimas", – neabejojo projekto globėja, sumanytoja ir organizatorė.

Pernai klaipėdiečių padovanoti daiktai buvo išdalyti apie 150 šeimų.

Gerumu su daugiavaikėmis šeimomis dalytis bei aukoti joms kviečia ir dienraštis "Klaipėda".

Dovanų nuo šiandien iki gruodžio 29 d. laukiama "Klaipėdos" redakcijoje, įsikūrusioje Naujojo Sodo g. 1A, "K centre". Darbo laikas – 8–17 val. Norintieji atvežti didesnių daiktų pirmiausia turėtų kreiptis telefonu (8 46) 397 750.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių