Laivelį papuošė naujos gėlės

Miestas toliau puošiamas gėlėmis. Našlaitės trečiadienį pasodintos kompozicijoje „Laivelis“. Šiomis gėlėmis papuoštos ir „boružėlės“.


 

Miestas toliau puošiamas gėlėmis. Našlaitės trečiadienį pasodintos kompozicijoje „Laivelis“. Šiomis gėlėmis papuoštos ir „boružėlės“.

Puošti miestą gėlėmis pradėta prieš Velykas. Našlaitės buvo sodinamos vazose ir klombose, kurių yra 70. Jos išdėstytos centrinėse miesto gatvėse. Norėta, kad šventės metu mieste būtų daugiau spalvų.

Iš viso klombose ir vazose pasodinta 5,5 tūkst. vienetų margaspalvių našlaičių. Jos savivaldybei kainavo 2,3 tūkst. eurų. Į šią sumą nėra įskaičiuotas sodinimas.

Darželius taip pat puošia našlaičių žiedai. Tačiau jos čia pasodintos praėjusių metų rudenį.

Įmonės „Klaipėdos želdiniai“ direktorius Gediminas Valašinas tvirtino, kad kai kurios našlaitės puikiai atlaikė žiemą ir jų vietose sodinti naujų nereikia.

Našlaites dar ruošiamasi sodinti Karlskronos skvere esančiose klombose. G.Valašinas tvirtino, kad jose reikės pakeisti tik dalį gėlių. Kai kurios jų taip pat puikiai atlaikė žiemą ir gali puošti miestą.

„Našlaitės labai tinkamos gėlės šiam metui. Jos atsparesnės šalnoms, nėra lepios“, – pabrėžė vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Na va kiek žmonių tiek nuomonių. Mūsų šeima laukia nesulaukia kada pagaliau išplauks tas idijotiškas laivelis o boružėlės tiktų nebent prie vaikų žaidimo aikštelių. Maisto prekių parduotuvių centre ir senamiestyje labai trūksta taigi džiaugiamės, kad nors Maksima atsidarys.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Kaip gerai, kad palikote laivelį, nors yra kuo pasigrožėti Klaipėdoje. O tai vietoj kino teatro "Vaiva" vėl maхima, "kažkas" labai gerai papyragino "kažkam" ir vėl prekybos centrai užgožia senamiestį, BAISU.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių