“Lamborghinio” - naujas naktinis klubas Klaipėdoje

Lietuvoje nerimstant kalboms apie ekonominės krizės baubą uostamiesčio naktinių klubų sąrašą netrukus papildys dar vienas klubas - „Lamborghinio“.

Jau pats pavadinimas reiškia, jog naujas naktinis klubas dvelks prabanga, o jo lankytojų laukia geriausi Lietuvos pajūryje ritmenbliuzo vakarėliai, jaunatviška aplinka ir, kaip teigia klubo vadovai, tik teigiama nuotaika. 

Pačiame Klaipėdos centre, prekybos centro „Saturnas“ III aukšte įsikūręs naktinis klubas taps vieninteliu Lietuvoje video night club, kuriame prie pulto stovės ne šiaip didžėjai, o DVJ'ai - jie publiką linksmins R'n'B muzika, kuri liesis ne tik iš kolonėlių, bet ir iš kelių didžiulių skystųjų kristalų ekranų.

„Tokių pultų, kurie groja iš vaizdo klipų, Lietuvoje - vos du, o Baltijos šalyse jų tik keturi. Tačiau esame vieninteliai, kurie šį pultą naudosime nuolat“, - apie vieną klubo išskirtinumų kalba jo įkūrėjas ir vadovas, Lietuvoje ir už jos ribų gerai žinomas didžėjus DVJ GEXX.

Šį ketvirtadienį, sausio 22-ąją, pirmąkart lankytojus priimsiantis naktinis klubas žada pamaloninti visus, kurie žino, kaip atrodo geriausi ritmenbliuzo klubai, ir nustebinti tuos, kurie tokiame klube apsilankys pirmą kartą.

Tąvakar klube gros jo rezidentas DVJ GEXX bei svečias DVJ Lil Driu, o susirinkusieji galės įvertinti neįprastą klubo interjerą - net tris skirtingai įrengtas erdves. Pirmojoje jų pasitiks šios klubo simbolis - kiekvieno R'n'B gerbėjo troškimų objektas - „Lamborghini“ automobilis, todėl ir ši zona vadinasi „Lambo“.

Kitoje erdvėje - „dance zone“ - aistringiems šokiams nuteiks seksualumo nuotaiką kuriantys raudonos bei šokoladinės spalvos odiniai baldai. O vadinamojoje „green zone“ kiekvienas kiek pavargęs nuo šokių šurmulio turės galimybę atsipūsti žalioje, raminančiai nuteikiančioje aplinkoje.

Naktinis klubas „Lamborghinio“ publikai bus atviras tris kartus per savaitę ir kiekvieną jų siūlys teminius vakarėlius, kurie, kaip tikisi klubo vadovai, netrukus taps tradiciniais. Ketvirtadieniais atėjusiųjų lauks „Hot RNB Ladies' Night“ vakarėliai, kuriuose ypatingas dėmesys bus skiriamas dailiąjai lyčiai. Penktadieniais ritmenbliuzo ritmu pašėlti kvies vakarėliai „What The Funk Is?“, o šeštadieniais - karšti „King of RNB“.

Klubo administracija įsitikinusi, kad bet kurio naktinio klubo svečiai yra verti linksmintis saugiai ir tik bendraminčių kompanijoje, todėl į klubą „Lamborghinio“, skirtingai nuo kai kurių kitų Klaipėdos klubų, nebus įleidžiami akivaizdžiai apsvaigę, netinkamai apsirengę, agresyviai nusiteikę ir kiti asmenys, kurie sukels įtarimų profesionaliai face control apsaugos komandai.

„Pagrindinis mūsų tikslas - sukurti „pozityvą“, teigiamą nuotaiką, o tai geriausiai padaro seksuali muzika, saugi aplinka ir civilizuotas požiūris į linksmybes“, - įsitikinęs DVJ GEXX, kuris net neabejoja, kad klubas „Lamborghinio“ greitai ras kelią į ritmenliuzui ir kitokiems vakarėliams prijaučiančių pajūrio gyventojų širdis.   


Šiame straipsnyje: naktinis klubaslamborghinio

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tadas

Tadas portretas
Stai kur geras ir tikrai vertas demesio naktinis striptizo klubas Klaipėdoje : http://crystalstripclub.com
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių