Liberalas A. Grublys stabdo narystę partijoje

Klaipėdos miesto tarybos narys liberalas Algirdas Grublys laikinai sustabdė narystę partijoje. Politikas teigia, kad tai buvo priverstas padaryti po to, kai Liberalų sąjūdis sulaukė įtarimų dėl prekybos poveikiu ir kyšininkavimo.

Po pastarosios savaitės Generalinės prokuratūros pareikštų įtarimų Liberalų sąjūdžiui partiją Lietuvos skyriuose paliko 20 jos narių.

Teigiama, kad tarp jų nacionalinių ar regionų lyderių nėra. Savo narystę Klaipėdoje sustabdė, bet iš partijos nepasitraukė vienintelis miesto politikas A.Grublys.

"Įtarimai partijai – labai rimti. Ir tai liečia mano – buvusio teisėsaugininko, Valstybės saugumo departamento pareigūno ir karininko garbės kodeksą. Todėl sustabdžiau narystę partijoje, kol atsiras daugiau aiškumo šioje byloje", – dienraščiui patvirtino A.Grublys.

Klaipėdos miesto tarybos liberalų frakcijos pirmininkė Vaida Žvikienė teigė, kad iš frakcijos kolega A.Grublys nepasitraukė ir jo laikinas narystės suspendavimas darbui taryboje įtakos neturės.

"Buvome susirinkę į frakcijos susirinkimą, jis frakcijoje lieka. Daugiau jokių permainų nėra. Partijai metas labai sudėtingas, susitinkame, keičiamės nuomonėmis, diskutuojame, svarbu, kad kiekvienas išsakytų savo požiūrį, savo vertinimą, o daugiau jokių pokyčių ir nėra", – sakė V.Žvikienė.

Pernai gegužę politinę areną sudrebino skandalas, kai įtarimų šešėlis krito ant tuomečio Liberalų sąjūdžio pirmininko Eligijaus Masiulio. Jis pasitraukė ir iš Seimo, ir iš partijos lyderio posto.

Praėjusią savaitę įtarimus prekyba poveikiu ir kyšininkavimu Generalinė prokuratūra jau pareiškė ir Liberalų sąjūdžiui, kaip juridiniam vienetui. Partiją šiuo metu vienija 8 tūkst. narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to me

to me portretas
liberalai tvarkosi geriausiai - kaip savam UAB'e

> To-mk

> To-mk portretas
per paskutinius dvejus metus, kai savivaldybės administracijos vadovo pareigas pradėjo eiti tikrai ūkiškas, miestą mylintis žmogus. Pasirodo galima daug padaryti kai nuoširdžiai dirbi

To-mk

To-mk portretas
Tu išvardijai krūvas darbų,bet užmiršai parašyti per KIEK metų.Kupčinskas Kaune irgi gyrėsi kad daug padarė,bet tik kai į mero kėdę atsisėdo šeimininkas reikalai pajudėjo.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių