Liepų gatvėje atsivėrė pavojinga duobė

Uostamiesčio vairuotojus piktina Liepų gatvėje, ties jos sankryža su Garažų gatve, važiuojant miesto centro link atsivėrusi pavojinga duobė. Baiminamasi, kad įvažiavus į ją galima apgadinti automobilius.

Teigiama, kad anksčiau šioje vietoje greičiausiai buvo šulinys, kurį vėliau užasfaltavo. Viena jo pusė per laiką susidėvėjo, tapo aštri ir pavojinga mašinoms.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė tvirtino, kad į klaipėdiečių pranešimus apie gatvėse atsivėrusias pavojingas duobes reaguojama operatyviai.

Informacija perduodama rangovams ir šie jas užlygina. Šaltuoju metų laiku tam naudojamas šaltas asfaltas. Tiesa, duobių lyginimas minėtu būdu yra brangesnis, nei naudojant karštą asfaltą vasarą.

"Pranešimų apie pavojingas duobes sulaukiame, bet ne itin daug. Informuosime rangovams ir apie šią duobę. Ji bus užlyginta", – komentavo vedėja.

Specialistai jau tikina stebintys, kiek duobių miesto gatvėse reikės sutvarkyti pavasarį. Pasak I.Šakalienės, didesnių ar mažesnių problemų yra kiekvienoje arterijoje, išskyrus tas, kurios buvo visiškai atnaujintos.

"Ten, kur praėjusiais metais remontavome daugiau, šiemet dėmesio skirsime mažiau. Ir atvirkščiai. Klaipėdoje situacija dėl gatvių dangų tikrai nėra labai bloga, tačiau viskas dėvisi", – komentavo vedėja.

I.Šakalienės teigimu, šiemet mažiau duobių gatvėse turėtų atsiverti ir dėl šiltos žiemos.

"Ji palanki visais atžvilgiais. Be to, nereikia daug lėšų skirti sniego valymui", – tvirtino vedėja.

Kiek pinigų bus atseikėta gatvių duobių lopymui, dar nėra aišku. Šias lėšas skiria Lietuvos automobilių kelių direkcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūta12

Rūta12 portretas
Ši duobė jau 3 mėnesius (mažiausiai) mane gasdina, kiekvieną kartą važiuojant stengiuosi važiuot antra eismo juosta, kad nepakliūčiau į šią duobę. O problema tik dabar išaiškėjo..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių