Liepų gatvės remontas prasidės rugsėjį

Jau po kelių savaičių vienoje pagrindinių miesto arterijų pradės burgzti kelininkų technika. Liepų gatvės ruože numatomas remontas. Arterijos dangos atnaujinimo darbams įtakos turės ir žadamas statyti Bastionų gatvės tiltas.

Liepų gatvės remontas buvo suplanuotas jau prieš kurį laiką. Jam buvo rengiamasi. Vis dėlto neseniai paaiškėjo, kad dėl numatomo statyti naujo tilto prireiks papildomų darbų.

"Gatvė bus sutvarkyta šiemet, tačiau, pasirodo, prireiks papildomų darbų dėl Bastionų tilto statybos reikalavimų užtikrinti tyliąsias zonas", – informavo Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Irena Nachčiunova.

Teigiama, kad, remontuojant vieną pagrindinių miesto arterijų, teks kloti specialią gatvės dangą, kuri prisidėtų mažinant automobilių keliamą triukšmą.

"Iš anksto to negalėjome numatyti, nes apie šiuos reikalavimus išgirdome tik liepos mėnesį, kai buvo atliktas aplinkos vertinimas, o mes jau buvome nupirkę darbus", – paaiškino vedėjo pavaduotoja.

I.Nachčiunovos teigimu, tikėtina, kad darbai galėtų prasidėti jau rugsėjį.

Ištisinė gatvės danga bus remontuojama nuo K.Donelaičio aikštės iki Liepų, Naujojo Sodo ir Herkaus Manto gatvių sankryžos.

"Tai yra paprastas ištisinės dangos remontas – vienas sluoksnis bus nuimamas ir uždedamas naujas", – paaiškino pašnekovė.

Kiek atsieis atnaujinti minėtą gatvės ruožą, kol kas tiksliai neįvardijama, mat dar nežinoma papildomų darbų kaina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyventojai

Gyventojai portretas
Yra Klaipėdoje (ir ne tik) grupė žmonių, kuri mano, kad akmenimis brukavota gatvė yra didžiulis gėris, paveldas ir t.t. Spėju, kad jie dažniausiai nevažinėja tokiomis gatvėmis ir negyvena arti jų. Turim tokią "reprezentacinę" K. Donelaičio gatvę, galiuką Liepų g., senamiestį... Pirmiausia, kai buvo klojamas tas (ar toks) brukas, transportas nesvėrė tonomis. Po autobusų ratais Tiltų g. dangos būvis tapo katastrofišku. Pravažiavęs K. Donelaičio gatve gali nebesurinkti išbirusių varžtų ar nuosavų dantų. Tačiau visom inspekcijoms ir įvairiausio plauko ......saugininkams tai gėris, už kurį jie gula kryžium ir už tai gauna pinigus. Visa kita jiems giliai dzin. Paveldui demonstruoti galima būtų palikti kur nors istorinio grindinio fragmentą. Bet tada nebeliks dėl ko mokėti algų visiems draudėjams ir inspekcijoms.

to vat vat

to vat vat portretas
tvarkys ir ta baltijos zieda

Ita

Ita portretas
As noreciau tokio demesio savo gatvei kaip Liepu ,sluojama pora kartu per savaite ,dabar triuksma sumazins ir uzdarys dar viena ivaziavima i miesta ,Tilzes g ivaziavimas nebaiktas ,na laikykites Baltijo pr,Silutes pl ,Taikos pr, gyventojai ,valdininkai suplanavo ,valio......
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių