Lietuvos policiją papildys 64 nauji pareigūnai

Penktadienį Klaipėdoje vyko Lietuvos policijos mokyklos diplomų įteikimo ceremonija.

Iškilmingos ceremonijos metu 64-iems Lietuvos policijos mokyklos absolventams įteikti Lietuvos policijos mokyklos baigimo diplomai.

Diplomus įteikė Vidaus reikalų ministras R.Palaitis, policijos generalinis komisaras S.Skvernelis, Lietuvos policijos mokyklos viršininkas D.Grebliauskas.

„Su džiaugsmu ir pasitikėjimu sveikinu jaunus žmones, pasiryžusius prisiimti policijos pareigūno atsakomybę. Žvelgiu į jus su viltimi ir pasididžiavimu, tikėdamas, kad būsite esminių pokyčių policijos sistemoje karta – tie pareigūnai, kurie už savo pareigą sulauks visų Lietuvos žmonių pagarbos ir padėkos, teisės tuo didžiuotis“, – kursantams sakė R. Palaitis.

Ministras už gerą mokymąsi atminimo dovanas, o mokyklos vadovas Darius Grėbliauskas – pagyrimo raštus įteikė Sandrai Grigaliūnaitei, Viktorijai Trainovskajai, Rolandui Jasiūnui ir  Astai Mezginaitei. Mokykla dar du kursantus – Andžejų Gromadskij ir Žiedūnę Jarmalaitę – pagyrimo raštais apdovanojo už aktyvią sportinę veiklą.

Kursantams ministras palinkėjo, kad policijos pareigūno vardas, uniforma ir pareiga ne varžytų, bet skatintų drąsiai veikti vykdant Lietuvos žmonėms svarbią misiją – ginti, saugoti ir padėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipeda

klaipeda portretas
panašu i babskij batajon

BUSTER

BUSTER portretas
Smagu girdet, kad tiek baigusiuju, tik tai blogai, kad kurie is klaipedos tie ir gaus darbus, o kiti vel gris i kaimus ir eis toliau padet tevams uki tvarkytis...

veteranas

veteranas portretas
gražu ir liūdna:po 20metų Šalies policininkams diplomai įteikinėjami svetimoje ,kaimynų, kolegijos salėje.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių