„Lietuvos supermiestas“: Klaipėdos kapitono vairą perima meras

Likus mažiau nei savaitei iki didžiojo projekto „Lietuvos supermiestas“ finalo Klaipėdos komandos kapitonas Simonas Donskovas ginti uostamiesčio garbę perleidžia naujuoju Klaipėdos meru tapusiam muzikui Vytautui Grubliauskui-Kongui.

„Širdyje aš pažadu būti su visa Klaipėda. Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas bus puikus kapitonas ir noriu jam palinkėti, kad nuvestų mūsų komandą į išsvajotąją pergalę. Tegul Klaipėda tampa Lietuvos supermiestu“, – savo komandai laimėti linkėjo Simonas Donskovas.

Į finalinę kovą susitelkė visas miestas.

Nepaisydama to, kad netrukus vyks į pasaulio čempionatą, garsusis šokių kolektyvas „Žuvėdra“ visas jėgas meta „Lietuvos supermiesto“ finalui. Sekmadienį žiūrovai tiesioginiame eteryje pamatys abu šio pasaulio čempiono kolektyvo sąstatus ir geriausius jų pasirodymus, sujungtus į vieną įspūdingą kūrinį.

Specialų pasirodymą rengia Klaipėdos muzikinis teatras, jo solistai Mindaugas Rojus ir Rita Petrauskaitė, šoks teatro baleto trupė.

Primename, kad didžiajame projekto superfinale dėl garbingo „Lietuvos supermiesto“ titulo susikaus kone visa Lietuva: mūsų šalies vakarams atstovaus Klaipėda, pietums – grupės „Studentės“ atlikėjos Irūnos Puzaraitės vedama Marijampolė, o šiaurės rytams – garsios vokalo mokytojos Vitos Pimpienės vadovaujama Visagino komanda.

Sekmadienį tiesioginiame eteryje įvyks didysis projekto finalas, kuriame pagaliau paaiškės, kas bus verčiausias garbingo titulo: Klaipėda, Marijampolė ar Visaginas. Po keturiolika savaičių trukusių „Lietuvos supermiesto“ kovų – didžiausia metų atomazga. Projekto „Lietuvos supermiestas“ finalas – jau šį sekmadienį.


Šiame straipsnyje: Lietuvos supermiestas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Orakulas

Orakulas portretas
Tai kada Merui eiti tiesiogines savo pareigas, jei jau reikia pavaduoti pavargėlį Siomką? Vistiek Klaipėdai nesišviečia jokie titulai.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
O aš tik už Klaipėdą.Sėkmės visiems,kurie kovos ir visiems,kurie palaikys.Klaipėda!!!!!!!!Klaipėda!!!!!!!!!

rasa

rasa portretas
Nežiūriu tų laidų, bet palaikysiu. Gal ir nieko konkurso finale tas mūsų "kapitonas Kongas", .Jis tikrai turi lyderio svorį. Bet mane glumina tokia pradžia: sveikinimai, šimtamečių lankymai, šventės... Kažkaip norisi panašumo į Zuoko startą. Ne abonentine prasme, o darbais. Būtent darbais, o ne ...bučkiais medikams, sportininkams , šimtametėms "babunėms"....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių