Liūtis skandino Klaipėdą

Penktadienio pavakare Klaipėdoje prapliupusi liūtis paskandino uostamiesčio gatves, pro kai kurių pastatų stogus į vidų ėmė veržtis vanduo.

Nors Klaipėdoje kone visą dieną lašnojo lietus, stipri liūtis prapliupo apie 18 val. Per keliolika minučių iškrito toks kritulių kiekis, kurio nebepajėgė surinkti miesto nuotekų tinklai.

Todėl daugelyje uostamiesčio gatvių telkšojo gilios pelkės, semiančios automobilių ratus.

Pasisaugoti turėjo ir šaligatviais einantys pėstieji, nes ir lėtai važiuojant automobiliams iš po jų rato tryško aukštos vandens srovės.

Savotiškas potvynis apsėmė tradicines uostamiesčio vietas – Manto gatvę po geležinkelio viaduku. Norėdami išvengti pirmojoje eismo juostoje juos pasitinkančios kliūties, kai kurie vairuotojai pavojingai manevravo – staigiai suko į antrąją eismo juostą.

Vanduo telkšojo ir mokyklos gatvėje.

Liūtis neaplenkė ir Gargždų. Juose prilijo tiek, jog kai kuriose gatvėse vandens buvo iki automobilio lempų.

Sinoptikai prognozuoja, jog lietaus Klaipėdoje sulauksime ir šiąnakt, ir šeštadienio dieną.


Šiame straipsnyje: lietusliūtispotvynis

NAUJAUSI KOMENTARAI

snaigėsšešėlis

snaigėsšešėlis portretas
KAI MIESTA PRADEDA STATYTI IŠKITO galo.taip bus visada.čia tai tikrai pasimokyt iš Italijos reiktu.ten nuoteku vamzdžiai mašina ivažiuoja .o pas mus žiurkė ledva pralenda.archtektus už kiaušu pakabinti reikia .avinai iprieki visai nežiurai.

Audrius

Audrius portretas
Važiavau vakar per šią liūtį iš Klaipėdos į Gargždus. Tai autostradoj važiuojant 90 km/h geresnis matomumas buvo nei Gargžduose važiuojant 30 km/h
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių