LŽS apdovanojimai – Klaipėdos žurnalistams

  • Teksto dydis:

Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) XVI suvažiavime Vilniuje medaliais „Už nuopelnus žurnalistikai“ buvo apdovanoti Klaipėdos žurnalistai – buvusi dienraščio „Vakarų ekspresas“ korespondentė Jolanta Beniušytė ir „Laluna“ radijo stoties reporteris bei laidų vedėjas Žydrūnas Naujokas.

Prestižinį LŽS apdovanojimą J. Beniušytė pelnė už žurnalisto orumo ir teisių apgynimą asmeniniu pavyzdžiu, už svarų indėlį stiprinant ir puoselėjant žurnalistų bendruomenę bei žurnalistų solidarumą. J. Beniušytė nuo 2008  metų vadovauja LŽS Klaipėdos apskrities skyriui, vienijančiam  60 žurnalistų.

Neseniai vykusiame visuotiniame skyriaus susirinkime skyriaus pirmininke J. Beniušytė vienbalsiai išrinkta dar trejų metų kadencijai.

Žurnalistas Ž. Naujokas medaliu už „Nuopelnus žurnalistikai“ apdovanotas už tradicinės Klaipėdos žurnalistų bendruomenės profesinės šventės “ŽENIA“ (Žurnalistų Entuziastų Nepriklausomų Informatorių Apdovanojimai), stiprinančios žurnalistų solidarumą ir kūrybiškumą, ilgametį puoselėjimą, taip pat už pastangas stiprinant LŽS veiklą. Kitąmet gegužę, Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga, LŽS Klaipėdos apskrities skyrius „ŽENIA“ surengs jau 15 –ąjį kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kalbama

kalbama portretas
kad šitas ,,Lašas"yra parsidavėlis ir libeastu pataikunas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių