Mados mugė „Fashion Bazaar“ Klaipėdoje subūrė stiliaus žinovus

Šeštadienį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje pirmą kartą vyksta žinomiausia mados mugė „Fashion Bazaar“.

Renginys į bendrą erdvę sukvietė uostamiesčio stileivas tam, kad padėtų pasiruošti artėjančiam pavasario–vasaros sezonui.

Renginio organizatorė ir bendrovės „Inži Group“ vadovė Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė teigė, kad Klaipėda visuomet buvo ir yra miestas, kuriame netrūksta mados ir stiliaus mylėtojų, todėl šis renginys privalėjo atsirasti ir čia.

„Kaskart vykstant mugėms Vilniuje ir Kaune sulaukdavome nemažai prašymų, kad ši mugė būtų organizuojama ir uostamiestyje. Todėl labai džiaugiamės galėdami pasakyti, kad „Fashion bazaar“ ateina dar didesnis bei įdomesnis nei anksčiau. Labai tikimės, kad klaipėdiečiams patiks tai, ką mes paruošėme ir pateisins šio miesto stileivų lūkesčius“, – sakė vadovė.

Pavasarinė mados mugė pakvietė ne tik susitikti su visų pamėgtais ir gerai žinomais Lietuvos kūrėjais, bet ir pradžiugino ypatinga, moterims skirta socialine akcija, kurios tema „Moterys, atraskime meilę sau“. Penkių nemokamų seminarų metu pasakojama apie sveiką gyvenseną, meilę sau ir stiliaus kūrimą, vyksta šukuosenų bei makiažo pamokos.

Daugiametės mugės dalyvės ir naujos kartos dizainerės Dianos Paukštytės žodžiais, Klaipėda yra tas miestas, kuriame gyvena itin stilingi žmonės ir kuriame labai trūksta tokio tipo renginių.

Šeštadienį, nuo 10 iki 18 val. Klaipėdos „Švyturio” arenoje vykstantis „Fashion bazaar” yra pirmasis Lietuvos valstybės šimtmečiui paminėti skirtas renginys. Kitos dvi šventinės mados mugės vyks Vilniuje ir Kaune.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ugniažolė iš uosto

Ugniažolė iš uosto portretas
Tokių renginių Klaipėdai reikia labai, kur galėtų dizaineriai, siuvėjai ir kaip dabar matyt prekeiviai pateikti originalesnius ir įdomesnius drabužius, papuošalus, aksesuarus. Galėtų atsirasti ir dailės dirbinių. Taip pat gera tendencija yra nemokami seminarai. Piktintis ir apdergti vieni kitus tai jau tradicija tapęs lietuvių būdas. Gal daugiau naudos būtų, jeigu išsakytume pastebėjimus ko norėtume, kas nepatiko ir t. t. Man šioje situacijoje stigo elementarios erdvės ir galimybės pasimatuoti drabužį. Prekeiviai buvo suspausti ir susispaudę, tikriausiai įkainiai už plotą diktavo savo kainas. Norėjosi atėjus nusivilkti paltą, nors vėliau įsitikinau, kad patalpos šaltos. Ypač ten, kur vyko seminarai.

Klaipėdskas

Klaipėdskas portretas
Per velykas - "dizainerių" mugė Per Kalėdas- 4-ios "dizainerių" mugės Belekokiai progai daroma "dizainerių" mugė. Piguva ir beskonybė.

Kl

Kl portretas
Ir as ten buvau, ir as labai nusivyliau. Turgus nelietuvisku pavadinimu. Tokiais dizaineriskais kuriniais gali pasigirti ne viena moteris, pati mokanti siuti ar megzti.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių