Mamoms – vaišių stalas ir koncertas

Sekmadienio popietę būrys uostamiesčio mamų rinkosi į jau tradiciniu tapusį renginį „Patiekalas kito mamai“. Kultūros fabriko kieme susirinkusioms mamoms surengtas koncertas, paruoštas spalvingas vaišių stalas, netrūko ir daugiau smagių atrakcijų.

Nereta į renginį atskubėjusi šeima drauge atsivedė ir vyriausias šeimų mamas – močiutes.

Jau tradicine tapusios šventės metu, kaip įprasta, ant ilgo stalo netrūko įvairiausių skanėstų. Renginio dalyviai ant jo rikiavo sumuštinius, vaisius, pyragus ir kitokius saldėsius.

Nors gražiausios pavasario šventės dieną trumpam ir buvo pasirodęs lietus, tačiau šventės po stogu perkelti neprireikė – Kultūros fabriko terasoje mažieji klaipėdiečiai šoko, dainavo bei savo mamoms siuntė sveikinimo žodžius.

Šventinę nuotaiką ir puikias emocijas kūrė Klaipėdos universiteto Menų fakulteto pirmo kurso studentai, Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai, studija ,,Grock‘‘, šokių studija ,,Sfinx‘‘, baleto studija „Coda“, renginių organizatorės iš „Nebijok svajoti“ bei kiti kūrybinio inkubatoriaus rezidentai.

Pasirodę šventinėje programoje Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai noriai bendravo su į renginį atskubėjusia uostamiesčio šeimų bendruomene, Kultūros fabriko kieme smagiai siautė su jaunaisiais renginio dalyviais ir lankytojais.

Nors šventė ir buvo dedikuota mamoms, tačiau veiklos joje netrūko ir didžiausiam jų džiaugsmui – vaikams. Mažieji klaipėdiečiai neslėpė džiaugsmo ir pasigėrėjimo iš balionų kuriamais gyvūnėliais.

O visos šeimos drauge mielai dalyvavo fotosesijoje, rašė laiškus šeimai, kuriuose sudėtos gražios jų mintys tarsi pavasariniai pumpurai papuošė šventės teritorijoje esantį medį.

Po dainų, šokių bei kitų smagių atrakcijų susirinkusieji dar buvo kviečiami žiūrėti filmą „Pokalbiai rimtomis temomis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
Labai graži šventė. Dėkoju visiems organizatoriams ir dalyviams už nuoširdumą, bendravimą, vaizdą ir garsą. Ačiū

Va !

Va ! portretas
Kada išmontuosite iš kiemo ekraną ir sugražinsite jį žmonėms mieste !!!! Kam vidiniam kieme, kur bedidelis arstumas toks ekranas? Liberalai, kodėl ten tas ekranas ???? Aš manau, kad jūs esate elementari chuliganų partija !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių