Mažiesiems ligoniukams nuotaiką praskaidrino klounai

Klaipėdos vaikų ligoninėje džiaugsmingai net dviem renginiais paminėta Vaikų gynimo diena. Ryte vaikus palatose aplankė „Raudonos nosys. Gydytojai klounai“.

Profesionalūs aktoriai - klounai, naudodami klounų terapijos metodiką, individualiai bendravo su pacientais jų palatose. Šio vizito metu vaikučiai atsipalaidavo, pagerėjo ne tik jų, bet ir jų artimųjų nuotaika.

Po pietų buvo dar vienas renginys. Ligoninės salėje vaikų laukė smagus pasirodymas, kurį padėjo surengti VšĮ „Viena šeima“ apsilankiusi su dviem garsiais iliuzionistais Arvydu Stoniu ir Mantu Wizard bei malonios staigmenos -dovanėlės. Prigužėjo pilna salė, atėjo ar buvo atnešti visi ligoniukai, kuriems tuo metu nebuvo taikoma intensyvi terapija ir slauga.

Planinės procedūros buvo trumpam atidėtos, kad vaikai galėtų pasidžiaugti švente. O pacientams, kurie negalėjo dalyvauti renginyje, spalvingus balionus ir mažyčius meškučius ligoninės darbuotojai kartu su „Vienos šeimos“ komanda ir meškinu Tedžiu atnešė ir išdalino palatose, kartu su linkėjimais kuo greičiau pasveikti.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neringa

Neringa portretas
Super! Saunuoliai ! :) Isivaizduoju kiek laimes buvo maziesiems :)
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių