Melnragėje neliks sporto salės

Klaipėdos savivaldybė valstybės nuosavybėn atiduoda Melnragėje esančią sporto salę. To prireikė todėl, kad statinys patenka į bendrovės „Klaipėdos nafta“ statomos gamtinių dujų paskirstymo stoties apsauginę zoną. Už atiduodamą sporto salę miestas iš įmonės sulauks finansinės kompensacijos.

Ateityje Burių gatvėje turėtų nebelikti sporto salės. Miestas šį objektą ketina atiduoti valstybės nuosavybėn.

Klaipėda statinio atsisakyti priversta todėl, kad sporto salė patenka į bendrovės „Klaipėdos nafta“ statomos gamtinių dujų paskirstymo stoties apsauginę zoną.

Anot Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo Edvardo Simokaičio, pastačius dujų paskirstymo punktą, nurodytas pastatas negalės būti naudojamas sporto ar kitai visuomeninei veiklai.

Tiesa, sporto salę valstybės nuosavybėn atiduodantis uostamiestis neliks tusčiomis.

Pagal Klaipėdos savivaldybės administracijos ir bendrovės „Klaipėdos nafta“ pasirašytą susitarimą bendrovė įsipareigojo savivaldybei sumokėti kompensaciją.

Miestas turėtų sulaukti 673 tūkst. eurų. Teigiama, kad ši kompensacija yra lygi nepriklausomų turto vertintojų nustatytai sporto salės atkuriamajai vertei.

Šią savaitę šį klausimą svarstė Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, švietimo ir sporto komiteto nariai.

Tokiam siūlymui politikai pritarė be didesnių diskusijų. Savo žodį dar turės tarti ir miesto taryba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Klaipėda- Europos sporto miestas.Cha,cha

Smirda smirda

Smirda smirda portretas
Ten taip smirda nafta, kad sporto salėje vaikų gaila...Kada pažabos smirdalius ir mūsų valdžią už tai, kad nuolaidžiaujama???

Puritonas

Puritonas portretas
Judame darnaus judrumo link.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių