Meras geidė kovojantį Kuvaldą matyti uostamiestyje

Šiais metais daugiau ringe nebepasirodysiantis kovotojas Sergejus Maslobojevas aplankė gimtąją Klaipėdą, susitiko su miesto meru Vytautu Grubliausku.

Gana akylai Kuvaldos pravarde turinčio atleto pasirodymą sekantis Klaipėdos vadovas pasigyrė suskaičiavęs, jog per metus S.Maslobojevas iškovojo pergales šešiuose dideliuose turnyruose.

Šios V.Grubliausko statistikos nepaneigęs sportininkas teigė, kad bene efektingiausia sėkmė buvo pasiekta šį savaitgalį „Bushido Hero's“ varžybose Vilniuje, kai pirmiau laiko buvo nugalėtas tituluotas portugalas Bruno Susanas.

Po to, kai S.Maslobojevas prasitarė, kad jis vis garsesniu tampa Azijoje (Kinijoje, Tailande), kurioje 2016-aisiais kovojo keturis kartus, V.Grubliauskas išreiškė pageidavimą, kad bent sykį per metus Kuvalda pasirodytų klaipėdiečiams. Negana to, miesto galva siūlė atletui Klaipėdoje įkurti savo vardo mokyklą.

S.Maslobojevas pritarė abiem pasiūlymams, tačiau teigė, jog tai padaryti nėra lengva – aukšto lygio turnyrą rengti yra itin sunku, nes reikia nemažų honorarų sportininkams, didelių pinigų varžybų lygį atitinkančios arenos nuomai. O apie savo vardo mokyklą pajūryje pradės galvoti, kai baigs aktyvią karjerą.

Atsisveikindamas V.Grubliauskas įteikė svečiui įteikė suvenyrą su uostamiesčio motyvais. Kuvalda dovana buvo kiek nusivylęs.

„Mere, anąkart žadėjote, kad padovanosite kuvaldą“, – priimdamas suvenyrą, kurioje pagrindiniu akcentu buvo jachta, šypsojosi visur save klaipėdiečiu pristatantis atletas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klebonas

klebonas portretas
imk vafly , klapčiuk :D

Klebonui

Klebonui portretas
Čia tas pats kurį pastoviai sutikęs prašai, kad tau leistų jam pačiulpti.

klebonas

klebonas portretas
o kas tas trečias? klapčiukas , štoli :D ar subiniu laižytojas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių