Merginos žagintojui skirti 7 metai nelaisvės

Ketvirtadienį Klaipėdos miesto apylinkės teismas priėmė apkaltinamąjį nuosprendį baudžiamojoje byloje dėl nusikaltimų žmogaus seksualinio apsisprendimo laisvei ir neliečiamumui ir už išžaginimą bei seksualinį prievartavimą kaltintą vyrą nuteisė 7 metų laisvės atėmimo bausme.

Be to, teismas pridėjo už ankstesnį nusikaltimą – dviejų mažamečių išžaginimą – neatliktą laisvės atėmimo bausmės dalį ir iš viso nuteistajam skyrė subendrintą 11 metų laisvės atėmimo bausmę, ją atliekant pataisos namuose.

Klaipėdos rajono 47 metų gyventojas P.M., turintis aukštąjį išsilavinimą, nuteistas už tai, kad praėjusių metų rugpjūčio 1 d., apie 23 val., Klaipėdoje, Šilutės plente privažiavęs su automobiliu BMW prie šaligatviu einančios devyniolikmetės merginos, ją užkalbino ir, jėga įsodinęs į automobilį, nuvežė į vieną automobilių stovėjimo aikštelę, kur, panaudodamas jėgą bei grasinimus, ją išžagino.

Teismas ne tik patvirtino valstybinį kaltinimą palaikiusio Klaipėdos miesto apylinkės prokuroro Romo Jasevičiaus kaltinimus, bet ir visiškai patenkino nukentėjusiosios pareikštą 100 tūkst. litų turtinės ir neturtinės žalos atlyginimo civilinį ieškinį bei nuteistajam priteisė padengti advokato išlaidas.


Šiame straipsnyje: žaginimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

698

698 portretas
jei jau turi aukstaji issilavinima ir ka manot jis ne zmogus?toks pat zmogus kaip ir visi ir galiu pasakyt tie zmones kurie neturi to issilavinimo yra daug protingesni ir ju siela tikrai svaresne.

2 698

2 698 portretas
daug protingesni :D

nesumokojo mentam

nesumokojo mentam portretas
ir fsio kaleimas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių