Mero V. Grubliausko atostogas aptemdė lūžusi ranka

Italijoje su šeima atostogaujantis Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas susilaužė ranką. "Tris savaites – nei groti, nei vairuoti", – liūdnai juokavo jo žmona Inga, pridūrusi, kad nelaimė nutiko, kai meras nešė rytinę kavą.

Uostamiesčio vadovo šeimos Velykų atostogas Italijoje sujaukė ne itin malonus incidentas: po kelionės merui teks dar tris savaites gyventi sugipsuota kaire ranka.

"Padarė rentgeną, sugipsavo ir liepė būti atsargesniam. Gyvenimas be paslydimų – ne gyvenimas. Tris savaites – vienarankio žmona. Gyvenimo įvairovės", – taip lakoniškai paslydimą su kavos puodeliu savo feisbuko paskyroje aprašė Inga Grubliauskienė.

"Nesėkmingai nešė žmonai kavą iš ryto, bandė būti džentelmenas. Paslydo ant plytelių ir trinktelėjo ranką, pradžioje nekreipėme dėmesio, bet ranka staiga sutino, nuvažiavome į ligoninę, peršvietė ir sugipsavo. Nieko baisaus nenutiko, bet ranka lūžo, tad tris savaites teks gyventi sugipsuotam. Atsirado visokių nepatogumų – nei groti, nei vairuoti, o ir apsirengti nelengva", – pridūrė Inga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>?(smalsiam klaustukui)

>?(smalsiam klaustukui) portretas
Acha-norėtum.Čia tau ne užsienis kad žiniasklaida dirbtu būtent taip.Argi nežinote kad visus žiurknalistus galima nupirkti?ir ne taipjau brangiai.Už lašinius kartais..Popieriniame variante antai kiek raudonų žymekliu ka str.užsakytas, stovi!

jeigu cia

jeigu cia portretas
meras tai..... o masiulis ,kazin,ne jo draugelis?

Inga

Inga portretas
Padarė rentgeną..
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių