Metų klaipėdiete išrinkta juvelyrė Jurga Karčiauskaitė-Lago

Dešimtąja Metų klaipėdiete miesto žmonių valia tapo juvelyrė, unikaliais darbais garsinanti miestą Lietuvoje ir pasaulyje Jurga Karčiauskaitė – Lago.

Trečiadienį vakare paskelbta konkurso laimėtoja, pagerbtos visos septynios finalininkės, joms padėkota už darbą, be kurio Klaipėda netektų didelės dalies žavesio ir savitumo.

Vakaro metu prisimintos visos Metų klaipėdietės konkurso laimėtojos.

Vakaro leitmotyvu tapo gėlės, gražūs žodžiai, linkėjimai, tostai, komplimentai ir viltis, kad konkursas pastūmės moteris dar ne vienam dideliam darbui, mieto ir miestiečių labui.

Konkurso finalininkės šiemet buvo Klaipėdos vaikų ir jaunimo teniso klubo „Tennis Star“ prezidentė Irina Novikova, onkologinėmis ligomis sergančiųjų kūno ir sielos skausmą malšinti padedanti Dalia Bielskytė, juvelyrė Jurga Karčiauskaitė-Lago, Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro direktorė Jolanta Budrienė, vyrus ir moteris mokanti būti tėčiais ir mamomis Jovita Gracholski, aktorė, UNICEF geros valios ambasadorė Virginijos Kochanskytė, miesto parko gaivintojų vėliavnešė Jolanta Norkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar tai

ar tai portretas
čia ta pati moteris,kuri pasakė, kad Klaipėda tai tokia provincija, toks kaimas, kad net Vilniuje geriau,nes yra oro uostas?

ne

ne portretas
Čia - ta moteris, kuri sugeba garsinti ne tik savo vardą, bet ir Klaipėdos, ir Lietuvos.

Daiva

Daiva portretas
juokinga net
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių