Miesto bendruomenei – nauja erdvė?

Pietinėje miesto dalyje rasta dar viena erdvė, kuri nėra išnaudota ir galėtų tapti bendruomenės traukos centru, susibūrimų bei pramogų vieta.

Manoma, kad vaikų žaidimų ir kitos aikštelės galėtų būti įrengtos Klaipėdos pedagoginės psichologinės tarnybos, esančios Debreceno g. 41, teritorijoje.

Pasak miesto mero Vytauto Grubliausko, šioje erdvėje yra keturi šeimininkai. Pastate įsikūrusi Pedagoginė psichologinė tarnyba, Mažosios Lietuvos istorijos muziejaus archyvas, Klaipėdos savivaldybės archyvas, sale naudojasi sunkiaatlečiai.

"Tad nieko keisto, kad šiai erdvei trūksta vientisumo. Dabar didelė pastato teritorija yra tuščia, neišnaudota. Į šį kampelį reikia pažiūrėti atsakingiau", – tvirtino V.Grubliauskas, kuris buvo nuvykęs susipažinti su Pedagoginės psichologinės tarnybos veikla.

Uostamiesčio vadovo manymu, ši erdvė gali būti įveiklinta ir tapti patraukli.

"Čia galėtų atsirasti vaikų žaidimo aikštelė, tinklinio ar net krepšinio aikštelės", – komentavo meras.

Netrukus prie bendro stalo bus bandoma sukviesti visų minėtame pastate įsikūrusių įstaigų atstovus ir išklausyti jų vizijas.

"Bandysime išgryninti vieną bendrą. Sutarus būtų galima žengti kitus žingsnius", – pabrėžė meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas L.

Vytautas L. portretas
Ne kartą esu kalbėjęs,rašęs miesto Taryboje apie šį nusikalstamai apleistą bei neatsakingai naudojamą teritoriją ir pastatą Debreceno g.41. (netoliese gyvenau). O juk tai buvo savo laiku puikus vaikų darželis .Prie liberalios miesto valdžios jai palankios ir pavaldžios įstaigos bei tarnybos su šiuo objektu elgėsi kas kaip ką sugalvojo . Kuomet tiek trūko ir trūksta vietų darželiuose siūliau , kviečiau atkurti (po remonto) taip reikalingą , iš esmės atnaujintą Vaikų darželį...Kur tau...Esi konservatorius ir todėl esi o-po-z-i-c-i-j-o-j-e... Todėl tylėk ,nes tavo siūlymai yra ne Mūsų siūlymai...

chi chi

chi chi portretas
tai kodėl ne prie Rimkų?Galėtų ten viso Pietinio raj.vaikai nuo 4 iki 16 metų leisti laiką

Ramunė

Ramunė portretas
Protinga mintis įrengti vaikų traukos centrą.Nes vaikai nebeturi ,kur žaisti. Jų aikšteles okupavo vairuotojai. Tai čia bus kaip atiduota duoklė.Bet reikia į vieną vietą sukelti daug įrengimų,kad mamos galėtų leisti žaisti įvairaus amžiaus vaikus.To rajono vaikai būtų dėkingi už tokį žestą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių