Miesto centre – dar vienas remontas

Uostamiestyje ir vėl remontuojamas dujotiekis. Šįkart plušama Danės gatvėje. Dėl darbų prireikė išrausti dalį arterijos, tad vairuotojams tenka sutilpti vienoje eismo juostoje.

Naujojo Sodo gatvėje pasibaigus dujotiekio rekonstrukcijai, dujininkai persikėlė į lygiagrečią arteriją.

Šios savaitės pradžioje darbai startavo Danės gatvėje. Dėl gamtinių dujų skirstymo tinklo rekonstrukcijos, kurios metu bus atnaujinti ir modernizuoti dujotiekio uždarymo įtaisai, prireikė perkasti arteriją.

Taigi darbininkams užėmus dalį gatvės, vairuotojams ties sankryža su Jūros gatve laikinai teks sutilpti antrojoje kelio juostoje. Planuojama, kad plačiau darbai neišsiplės.

Bendrovės "Energijos skirstymo operatorius" (ESO) atstovės ryšiams su visuomene Akvilės Adomaitytės teigimu, planuojama, kad remontas vyks iki rugsėjo 19 d.

Viliamasi, kad remontuoti dujotiekį nesutrukdys permainingi pajūrio orai.

Tvirtinama, kad dėl rekonstrukcijos dujų tiekimo sutrikimų gyventojai nepatirs, o, atnaujinus dujų skirstymo tinklą, klaipėdiečiai turės patikimesnį dujų tiekimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vokas

Vokas portretas
Upe Dange, tai gatve turi buti Danges. Ta slykstu sovietini nama reiktu ar nutinkuoti, ar renovuoti... Labai jau Kaliningradu dvelkia.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių