Klaipėdos mikrorajonai skundžiasi dėmesio stoka

Debreceno gatvės rajono gyventojai skundžiasi, jog Klaipėdos centrą vis gražinanti miesto valdžia visiškai pamiršo šiek tiek nuo jo nutolusius kvartalus. Todėl juose esą nebeįmanoma išbristi per balas, kojas išsisukti galima einant išklaipytais šaligatviais.

Klaipėdietė Valerija Silčenkova piktinosi, kad ji ir kaimynai priversti gyventi netvarkingoje aplinkoje. "Tiek kiemuose, tiek gatvėse šaligatvių dangos būklė yra pasibaisėtina, kai kuriais jų beveik neįmanoma vaikščioti", – teigė gyventoja.

Klaipėdos savivaldybėje už miesto ūkį atsakingi specialistai tikino žinantys, jog pietinėje uostamiesčio dalyje yra problemų.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė aiškino, jog nors problemos ir aiškios, jas išspręsti sunku.

"Jau prieš kurį laiką yra parengtas techninis projektas remontuoti šaligatvių dangas, tačiau vis neatsiranda lėšų", – teigė I.Šakalienė.

Pasak vedėjos, sunku prognozuoti, kada bus gauta pakankamai pinigų, kad būtų galima pradėti Debreceno gatvės ir kiemų šaligatvių dangos remonto darbus.

"Metai iš metų prašoma šiam projektui įgyvendinti numatyti pinigų miesto biudžete, tačiau sunku pasakyti, kada jų bus skirta", – pažadų nedalijo I.Šakalienė.
Miesto ūkio departamento vadovas Liudvikas Dūda tvirtino, jog kitąmet Debreceno gatvės rajonas dėmesio sulauks.

Šiais metais tvarkytas Taikos prospektas – planuojama atnaujinti jį visą. "Kitais metais išgražės vadinamasis Debreceno skveras, planuojama suremontuoti ne tik dangą, bet ir šviestuvus, suoliukus", – sakė Miesto ūkio departamento direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mbt clearance shoes

mbt clearance shoes portretas
mtb shoe Klaipėdos mikrorajonai skundžiasi dėmesio stoka | KaunoDiena.lt

klaipediskis

klaipediskis portretas
antrinu "tik jau" komentarui :))))

tik jau

tik jau portretas
Jūs nesiskųskit, o tai mūsų liberalai sugalvos apmokestinti automobilius nepriklausomai nuo to kurioje miesto vietoje jis bus laikomas, parkuojamas :D
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių