Minijos gatvėje vairuotojai pasigedo kalnelių žymėjimo

Baigiamoje rekonstruoti Minijos gatvėje vairuotojai pasigedo horizontalaus greitį slopinančių kalnelių žymėjimo. Net ir miestą pažįstantis klaipėdietis lieka nemaloniai nustebintas, kai tenka staiga stabdyti išvydus kelio pakilimą.

Baigiamoje rekonstruoti Minijos gatvėje vairuotojai pasigedo horizontalaus greitį slopinančių kalnelių žymėjimo. 

Nuo Baltijos žiedo iki Kalnupės gatvės sankryžos yra trys greitį slopinantys kalneliai.

Įspėjamieji ženklai šiame gatvės ruože yra, tačiau pačių kalnelių tamsoje nematyti. Net ir miestą pažįstantis klaipėdietis lieka nemaloniai nustebintas, kai tenka staiga stabdyti išvydus kelio pakilimą.

Minijos gatvėje nėra baigtos ženklinti ir pėsčiųjų perėjos.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento vadovas Liudvikas Dūda tikino, kad gatvės rekonstrukcija dar nėra baigta, tad vairuotojai turėtų apsišarvuoti kantrybe.

"Kiek žinau, horizontalus ženklinimas turi būti pradėtas šiomis dienomis. Laukiame dažytojų iš Vilniaus, kurie yra laimėję konkursą šiems darbams. Jie turėjo pradėti dirbti nuo antradienio", – aiškino L.Dūda.

Įmonė turi pabaigti ne tik Minijos gatvės ženklinimą, bet ir užsiimti Debreceno gatvės ir Šilutės plento sankryžos juostų ženklinimu, nes čia pakeista eismo schema.

Savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėja Violeta Staskonienė tikino, kad Minijos gatvėje darbai turi būti baigti per dvi savaites.

"Ne tik ženklinimas bus pabaigtas. Procesas dar vyksta", – tikino V.Staskonienė.

Minijos gatvėje, be ženklinimo, dar yra reguliuojami šviesoforai.

"Stebimi automobilių srautai ir mėginama suderinti šviesoforų darbą. Džiugu, kad gyventojai nesipiktino ir kantriai laukė, kada pasibaigs darbai. Buvo tokių, kurie aktyviai dalijosi pastebėjimais, į kuriuos buvo atsižvelgta", – kalbėjo V.Staskonienė.

Minijos gatvės rekonstrukcija atsiėjo apie 28 mln. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Renatusia

Renatusia portretas
Tikrai neprotingai padare. Kaip ir kiti komentatoriai minejo, per daug pereju ir kalneliu. Autobusu tai isvis neimanoma vaziuoti: atvaziaves nuo Juodkrantes stoteles, ant sankryzos "2 valandas" stovi, o kai pasuka link Strevos stoteles, tai ten skraidau isvis po autobusa, nes atrodo kas 200 metru stabdo, nes kalniuku pristatyta, pereju pridaryta. Anksciau, nors ir nelygesnis kelias buvo, nors ir duobiu daugiau buvo, bet uztat ramiau nuvaziuodavau negu dabar.

Gėda

Gėda portretas
"Jie turėjo pradėti dirbti nuo antradienio" - p. Liudvikai, šiandien jau penktadienis! Vėluoja tris dienas. Norite pasakyti, kad nėra jokių sankcijų numatytų už laiku neatliktus darbus???!!! Vat taip pas mus ir yra. Betvarkė, neatsakingumas, nepareigingumas.

XXL

XXL portretas
Marazmatiskas projektas. Rajone kur gyvena koks 1000 zmoniu 6 perejos 800 metru atkarpoje. Tai gal isvis reikejo pesciuju gatve padaryti???
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių