Minijos upėje nuskendo nepilnametis (papildyta)

Nelaimės poilsiautojų tyko ne tik pajūryje, bet ir prie upių bei tvenkinių. Šiandien siaubingų išgyvenimų teko patirti klaipėdiečių šeimai. Tėvai turėjo atpažinti nuskendusio septyniolikmečio sūnaus kūną.

Mažvydo alėjoje gyvenantis Dmitrijus O. praėjusį ketvirtadienį pasiprašė išleidžiamas į iškylą prie Dituvos tvenkinio. Paauglys tikino iškylausiąs su draugais, o nakvosiąs palapinėje.

Tačiau tos dienos vakare tėvams nepavyko prisiskambinti sūnui. Jo telefonas buvo išjungtas. Susisiekti su vaikino draugais taip pat nepavyko. Tą pačią dieną Dmirtijaus O. tėvai kreipėsi į Klaipėdos rajono policiją.

Vėlų penktadienio vakarą pareigūnus pasiekė pranešimas apie tai, kad kažkoks žmogus Minijos upėje pamatė skenduolį. Tądien jau buvo pernelyg tamsu ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyrai nesiryžo dirbti. Kūnas ištrauktas penktadienio rytą. Paauglys nuskendo maždaug už kilometro nuo tos vietos, kur ketino stovyklauti.

Auksinis auskaras skenduolio ausyje leido pagrįstai tikėtis, kad tai tėvų ieškotas septyniolikmetis. Šiandien abejonių dėl skenduolio asmenybės neliko - tėvai oficialiai atpažino Dmitrijų O.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu bus siekiama išsiaiškinti visas paauglio žūties aplinkybes. Ketinama apklausti vaikino draugus ir sužinoti, kodėl jis maudėsi ne Dituvos tvenkinyje, o sraunioje ir sūkuringoje upėje.

Teismo medicinos ekspertai aiškinsis, ar prieš mirusįjį nebuvo smurtauta.

Šią vasarą Gedminų kaime esančiame karjere nuskendo septyniolikmetis gargždiškis. 


Šiame straipsnyje: skenduolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių