Ministrai apsikeis notomis dėl laivybos Kuršių mariose

Ketvirtadienį Palangoje rengiamas dvišalis Lietuvos ir Rusijos tarpvyriausybinės komisijos (TVK) pirmininkų - Lietuvos užsienio reikalų ministro Vygaudo Ušacko ir Rusijos transporto ministro Igorio Levitino - susitikimas, kuriame ketinama aptarti rugsėjo mėnesį planuojamą TVK posėdį ir ketinamus pasirašyti susitarimus. 

Susitikime bus kalbama apie Lietuvos ir Rusijos bendradarbiavimą energetikos, ekonomikos, teisės srityse, planuojama aptarti sienos demarkavimo ir pasienio punktų infrastruktūros klausimus, Lietuvos ir Rusijos verslo ir pasitikėjimo forumų veiklą, kitus  aktualius dvišalio bendradarbiavimo klausimus.   

Lietuvoje I.Levitinas susitiks su Lietuvos susisiekimo ministru Eligijumi Masiuliu ir Klaipėdos uosto administracijos vadovybe, Klaipėdos universitete vyksiančioje konferencijoje „Baltijos jūrinių inovacijų forumas“ skaitys pranešimą. 

Penktadienį ministrai apsikeis notomis dėl Lietuvos ir Rusijos vyriausybių susitarimo dėl laivybos Kuršių mariose Lietuvos ir Rusijos srities vandenų keliais įsigaliojimo.


Šiame straipsnyje: laivyba kuršių mariomis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių