Mirė KJP Karo flotilės vadas komandoras A.Stankaitis

Mirė Lietuvos Karinių jūrų pajėgų (KJP) Karo flotilės vadas komandoras Artūras Stankaitis, pranešė Lietuvos krašto apsaugos ministerija (KAM).

"Staigi mirtis dėl ligos", - šeštadienį BNS sakė KJP atstovas civilių ir karių bendradarbiavimui kapitonas leitenantas Antanas Brencius.

KAM ir Lietuvos kariuomenė pareiškė užuojautą komandoro artimiesiems, tarnybos draugams, visiems pažinojusiems šį garbingą Lietuvos kariuomenės karininką.

1963 metais gimęs A.Stankaitis tarnybą Lietuvos kariuomenės Karinėse jūrų pajėgose pradėjo 1992 metais.

"Karininkas vykdė įvairias atsakingas pareigas, už gerą ir pavyzdingą tarnybą buvo apdovanotas Didžiojo Lietuvos Kunigaikščio Gedimino ordino medaliu, krašto apsaugos sistemos ir kariuomenės lygmens medaliais "Už nuopelnus", kitais apdovanojimais", - teigiama KAM pranešime.


Šiame straipsnyje: Artūras StankaitisKJP

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
sobake sobacja smertj!

ČESLOVAS

ČESLOVAS portretas
o siaube, toks drūtas vyras buvo, užuojauta visai šeimai ir artimiesiems.

Kazin

Kazin portretas
Ar prisitraukdavo prie skersinio bent 5 kartus,ar ristele sugebejo iveikti bent 3 km.Nervai,geras maistas ir nutukimas ,matyt suede sirdi.Tokiu karininku nepajegiu susiristi bato raistelio,prisitraukti bent 10 kartu,atsispausti nuo zemes bent 20 karteliu,nubegti bent 5km. nereiketu laikyti nei gaisrines PGT sistemoje,nei policijoje,nei kariuomeneje,STT ar VSD.Pradziai pastatei stadijono takelyje ir begte atbulom 100 metru.neiveike,apvirto,svyruoja,klumpa i laukus prie ukininku darbu.Nereikes nei verkti nei tarnybu diskredituoti.O siaip gaila zmogausbet tokia valstybe tik pirstuko lygio,tokios ir vadybos....?
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių