„Mis Lietuva 2012” gražuolės burtus trauks prie jūros

Nors sinoptikai šio penktadienio naktį Klaipėdoje pranašauja lietų, uostamiestis ruošiasi karščio bangai. Iš sostinės prie jūros ypatingam vakarui atvyks 15 gražiausių šalies merginų , kurios po mėnesio čia varžysis konkurso „Mis Lietuva 2012” finale.

Kokia tvarka jame dalyvės pasirodys, kaip tik ir paaiškės Klaipėdos laisvalaikio centro “Pramogų bankas” klube “NESĖ RELAX” vyksiančiame vakarėlyje.

Tai bus pirmoji didžioji repeticija prieš finalinį renginį, kurio metu merginos ne tik prisistatys klaipėdiečiams, bet ir mielai atsakys į jų sugalvotus klausimus bei įveiks keletą joms paruoštų sunkių užduočių. Taip pat gražuolės buvo įspėtos pasiimti bikinius.

Regis, uostamiesčio gyventojų ir svečių laukia spalvingas renginys, kuriame jie patys padės nulemti, kam šiemet atiteks “Mis publika” titulas.

“Vakaro metu klubo lankytojai, įvertinę ilgakojų išmonę ir grožį, balsuos už savo favoritę. Daugiausiai balsų surinkusios merginos taškai bus pridėti renkant „Mis publiką“ finalinio konkurso metu”, - sakė konkurso “Mis Lietuva” prodiuserė Edita Katauskienė.

Dar viena staigmena penktadienio vakarėlio svečiams – nuotaikingas žaidimas, po kurio dalyviai gaus dovanų ir bilietų į geriausias vietas, stebėti balandžio 9 dieną Klaipėdos arenoje  vyksiantį konkurso „Mis Lietuva 2012” finalą.

Dėl karūnos susirungs 16 merginų - Ieva Ambrazaitė, Viktorija Sutkutė, Karolina Parmionova, Enrika Grigaitytė, Ernesta Kliucevičiūtė, Jolita Kuginytė, Eglė Leščinskaitė, Agnė Lukaitytė, Eglė Štandaitė, Nora Sudarytė, Rasa Veneriūtė, Erika Vilimaitytė, Eglė Žilytė, Erika Jusytė ir ką tik „Mis Šiaulių kraštas“ laimėjusi Greta Mikalauskytė, taip pat po poros savaičių prie konkurso dalyvių prisijungs „Mis laikinoji sostinė” nugalėtoja.


Šiame straipsnyje: Mis Lietuva 2012

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių