Mokyklų stadionams – solidžios sumos

Pietinėje miesto dalyje prie "Pajūrio" ir P.Mašioto progimnazijų tvarkomoms futbolo aikštėms dedami paskutiniai štrichai. Iki lapkričio 1-osios daugiau nei pusę milijono eurų atsiėję darbai bus baigti.

Darbininkai zuja prie "Pajūrio" progimnazijos, kur atnaujinamas mokyklos stadionas – šiuo metu įrengiama dirbtinė danga.

Po 2–3 savaičių ši sporto bazė bus parengta mokiniams. Planuojama, kad sutvarkytame stadione sportuos renovacijos pagaliau sulaukusios Futbolo mokyklos auklėtiniai.

Tiesa, kurį laiką "Pajūrio" pagrindinės mokyklos stadiono rekonstrukcija buvo apmirusi – dėl apskųsto konkurso vis nepavykdavo nupirkti dirbtinės dangos.

"Buvome pristabdę darbus dėl dirbtinės žolės pirkimo, tačiau visos reikalingos procedūros atliktos ir, manau, neužtruksime. Tikimės per šį mėnesį arba spalio pradžioje užbaigti", – teigė Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Atnaujinti "Pajūrio" pagrindinės mokyklos stadioną atsieis daugiau nei buvo planuota iš pradžių – apie 468,7 tūkst. eurų.

"Stadionas buvo praplatintas, padidintas, įrengtas apšvietimas, tvoros, lengvosios atletikos sektorius – šuolių į aukštį, tolį zonos, bėgimo takeliai ir visa sportuojantiesiems reikalinga infrastruktūra. Šalia mokyklos atsiras ir persirengimo konteineriai", – informavo Klaipėdos savivaldybės Projektų valdymo poskyrio vyriausioji specialistė Vaiva Varnaitė.

Darbai pietinėje miesto dalyje verda ir prie P.Mašioto progimnazijos, kur atnaujinamos dar dvi futbolo aikštės.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Socialinės infrastruktūros priežiūros skyriaus vedėjos Violetos Gembutienės, iki pabaigos liko visai nedaug.

"Pagal sutartį darbai turėtų tęstis iki lapkričio 1-osios, bet planuojame juos užbaigti anksčiau. Buvo įrengti aptvėrimai, nauja danga, takai", – vardijo V.Gembutienė.

P.Mašioto pagrindinės mokyklos stadiono su dviem futbolo aikštėmis atnaujinimas miesto savivaldybei kainavo apie 214 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodel

Kodel portretas
Ir vel nera erdves tarp sienos iri linijos? Ar cia ledo rytuliui planuojama?

Minde

Minde portretas
Matai. Ktepsiniui yra didžiulė arena pastatyta. Kai ją statė, savivaldybės klerkai sakė juk visuomenės naudai statom. Tai eikit ten ir zaiskit krepšinį.

MATAS

MATAS portretas
O krepsinio lentos liks tos pacios?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių