Mugė Klaipėdos savivaldybėje dėmesio nesulaukė

Klaipėdiečiams prisistatyti ir apie savo darbus papasakoti užsimoję uostamiesčio savivaldybės valdininkai pasirinko tokį laiką, kad sulaukė vos kelių interesantų.

Penktadienį Klaipėdos savivaldybėje buvo surengta viešųjų paslaugų mugė. Ji organizuota ne tik siekiant prasmingai paminėti Vietos savivaldos dieną, bet ir norint klaipėdiečiams sudaryti galimybę susipažinti su viešąsias paslaugas teikiančių padalinių specialistais, kurie suteiktų informacijos, kokių paslaugų miestiečiai gali gauti Klaipėdos savivaldybėje.

Didžiojoje posėdžių salėje susėdo įvairių savivaldybės skyrių specialistai ir laukė interesantų. Tačiau valdininkai buvo priversti plepėtis vieni su kitais, nes per dvi valandas į mugę atėjo vos keli žmonės. Vienas jų domėjosi atliekų tvarkymo reikalais, kitas – galimybe gauti tremtinio statusą.

Priežastis, kodėl miestiečiams skirtas renginys nesulaukė susidomėjimo, – paprasta. Jis vyko darbo dieną nuo 10 iki 12 val., kai daugelis žmonių yra darbe.

Paklausta, kodėl mugė vyksta dirbantiems klaipėdiečiams nepatogiu laiku, o ne, pavyzdžiui, per pietų pertrauką, Klaipėdos savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus vedėja Rima Beinoravičienė teigė, kad renginys buvo skirtas tiems žmonėms, kurie turi konkrečių klausimų, tad galėjo rasti laiko apsilankyti mugėje.

„Konstitucijos egzaminas parodė, jog pietų pertrauka – ne išeitis, nes žmonių taip pat susirinko labai mažai“, - teigė R.Beinoravičienė.

Patys posėdžių salėje sėdėję valdininkai, nesulaukę interesantų, ėmė burnoti, kad apie mugę buvo paskleista per mažai informacijos, o kiti tiesiog paliko renginį, nesulaukę jo pabaigos.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos savivaldybė

NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
tai dar vienas pavyzdys, kad Klaipėdos miesto savivaldybė netarnauja klaipėdiečiams. Apie šią mugę buvo mažai paviešinta ir jos laikas netinkamas. Tai turi būti po 17 val. Mugę padarė - pliusiuką užsidėjo, bet ar viską padarė ?

sako

sako portretas
Sau pasirodė, save pasiglostė ir save įsivertins...

neįkertu

neįkertu portretas
kokia mugė savivaldybėje?niekaip neįkertu...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių