Nauja Vyriausybės atstove Klaipėdos apskrityje tapo D.Kerekeš

Vyriausybės atstovo Klaipėdos apskrityje jau turi naują vadovą. Tradicija nepažeista – įstaigai vėl vadovaus moteris.

Penktadienį konkursą užimti Vyriausybės atstovo Klaipėdos apskrityje laimėjo Daiva Kerekeš. Ji jau dešimtmetį dirba šioje įstaigoje, pastaruoju metu buvo vyresnioji patarėja.

„Konkursą laimėjo kompetencija“, - taip rezultatus įvertino buvusi Vyriausybės atstovė Klaipėdos apskrityje Kristina Vintilaitė.

Ji pati konkurse nedalyvavo, nors ir buvo pateikusi dokumentus, nes netrukus užims savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjos pareigas.

Dalyvauti konkurse paraiškas buvo pateikę šeši žmonės. Į konkursą neatvyko tik K.Vintilaitė. Visi penki jame dalyvavę žmonės egzamine raštu surinko tiek balų, jog buvo galima dalyvauti pokalbyje žodžiu.

Po dviejų konkurso dalių paaiškėjo, jog D.Kerekeš surinko 19,5 balo iš 20 galimų. Tiesa, konkurso rezultatai dar nėra patvirtinti, nes juos per tris darbo dienas kiti pretendentai gali apskųsti. 

Konkurse dalyvavo du klaipėdiečiai. Be D.Kerekeš savo laimę bandė ir buvęs Klaipėdos savivaldybės Teisės ir personalo skyriaus vedėjas Artūras Žičkus, tačiau jis liko priešpaskutinėje vietoje. 

Konkursas buvo surengtas, nes liepą baigėsi K.Vintilaitės kadencija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

baisu

baisu portretas
siaubas tvarkos bus mažiau tikra biurokrateeeeeeeeee ta karaška

kristina

kristina portretas
O as asmeniskai palaikau jos kanditatura...

Germanas

Germanas portretas
Sveikinu ,Daiva
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių