Naujajam turgui vadovauti nori tik vyrai

Konkursas eiti bendrovės "Naujasis turgus" direktoriaus pareigas sudomino tik tris vyrus. Iš jų įmonės valdyba ir bandys išrinkti tinkamą vadovą.

"Naujojo turgaus" valdyba konkursą išrinkti bendrovės direktorių paskelbė todėl, kad šias pareigas laikinai ėjusi pavaduotoja Zinaida Karpalo atsisakė tęsti darbus.

Savivaldybėje tris dienas laukta kandidatų, norinčių dalyvauti konkurse, paraiškų. Vakar, paskutiniąją dieną, besibaigiant darbo valandoms buvo gauti tik trijų potencialių direktorių dokumentai.

"Gal pretendentų dar bus daugiau. Jei jie dokumentus registruotu laišku išsiuntė trečiadienį, mes juos gausime vėliau, tačiau procedūros nebus pažeistos ir žmonės, jei atitiks reikalavimus, galės dalyvauti konkurse", – teigė "Naujojo turgaus" valdybos narė, savivaldybės Turto skyriaus vyriausioji specialistė Milda Petrauskaitė.

Pretendentai veikiausiai kitą savaitę bus kviečiami į pokalbį su valdybos nariais. Po tokio egzamino ir paaiškės, kas vadovaus bendrovei "Naujasis turgus".

"Tikimės, kad iki mėnesio pabaigos įmonė tikrai turės vadovą, nebent mums nė vienas kandidatas nepatiktų", – teigė M.Petrauskaitė.

Pavasarį buvo ieškoma ir savivaldybės bendrovės "Senasis turgus" naujo direktoriaus. Šiame konkurse dalyvavo 11 kandidatų, o iš jų geriausiai pasirodė ir vadovauti įmonei buvo paskirtas Arvydas Gaudiešius.

Pageidaujama, jog pretendentai vadovauti "Naujajam turgui" turėtų ne mažesnę nei penkerių metų vadovaujamojo darbo patirtį, aukštąjį išsilavinimą, mokėtų lietuvių kalbą, išmanytų įstatymus ir sugebėtų dirbti kompiuteriu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

idomu

idomu portretas
Tikimės, kad iki mėnesio pabaigos įmonė tikrai turės vadovą, nebent mums nė vienas kandidatas nepatiktų", – teigė M.Petrauskaitė, čia ką vyrą sau renka ? kodėl nėra , kaip valstybės tarnautojui , nes direktorius priliginamas prie įstaigos vadovo, to naujojo bendro gebėjimo testo?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių