Neblaivūs jaunuoliai Klaipėdoje sumušė policininką

Pirmadienio pavakarę prie Klaipėdos „Akropolio“ sumuštas 35 metų uostamiesčio areštinės darbuotojas.

Policijos duomenimis, apie 17.30 val. du neblaivūs jaunuoliai sumušė ne tarnybos metu pro šalį einantį areštinės vyr. postinį G.Ž.K.

Dėl šio įvykio prekybos centro apsaugos darbuotojai sulaikė ir perdavė policijai du Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos auklėtinius – 18 metų Klaipėdos rajono gyventoją ir 17 metų palangiškį.

Abu vaikinai apklausti.


Šiame straipsnyje: sumušė policininką

NAUJAUSI KOMENTARAI

o prie ko

o prie ko portretas
čia sumušto darbovietė ? juk jis buvo ne darbo (tarnybos ) metų. Išeina, jog paprastus žmgeliius galima mušti, o policininkus-ne?

aaaaaaa

aaaaaaa portretas
pacanėliai siautėja, nes jiems už tai nieko nekliūna

Žilvinas

Žilvinas portretas
Na taip skambėtų: neblaivūs jaunuoliai Klaipėdoje sumušė vyriškį. Nes jis nebuvo darbo metu ir be uniformos, tai suregavo gerai, kameros tenais tai ir bet kas galėjo buti jo vietoje, bet apsauga įdomu matė ar ne. Tokiu laiku yra ir žmonių tai padėti nieks nepadėjo, o kaip policininkui su tokia profesija buvo sumuštas tai tikrai gėda ir dar girti kai gali atstumti viena o kitam rankas išsukinėti o po to kitam. Tai va kokia ta mūsų policija tik kai apsimauna unifoma tai ereliai, o kai be unformos tai pasirodo paprastas vaikinas. Tai jau diena viešoj vietoj puola na kas bus toliau?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių