„Neptūno“ vyriausiuoju treneriu tapo O.Kurauskas

Posėdžiavusi „Neptūno“ krepšinio klubo valdyba surado kone saliamonišką sprendimą. Per likusias aštuonerias Lietuvos krepšinio lygos reguliaraus čempionato rungtynes komandai vadovauti patikėta pastaruosius du sezonus klubo direktoriumi buvusiam Osvaldui Kurauskui.

Anot šaltinių, O.Kurauskui iškeltas uždavinys laimėti šešis susitikimus. Nuolaidos suteiktos varžybose su Kauno „Žalgiriu“ ir Prienų „Rūdupiu“.

Vyriausiojo trenerio asistento poste Egidijų Zenevičių, kurį į komandą pakvietė buvęs treneris Paulius Juodis, pakeis Martynas Mažeika. Jis komandą ves į priekį aikštelėje ir būdamas šalia jos.


Šiame straipsnyje: Osvaldas KurauskasNeptūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
čia rimtai? snd juk ne balandžio 1d...taip žiauriai gal nejuokaukit.

klaip

klaip portretas
O tai blin saliamoniskas sprendimas,zaideju ir taip truksta tai vienas is ju bus treneris. Dar Osvalda padaryti zaideju, tai butu klaipedos vidurines mokyklos komanda. Lieka tik lyga pakeisti.

Baisu

Baisu portretas
Tokiu bajeriu Lietuva dar nemate. Kadangi direktorius puikiai suvadovavo komandai (net 8-9 vieta LKL, vietoje planuotos 4os:)), neabejoju, jog trenerio rezultatai bus stulbinantys. Sekmes SVENTAJAI TREJYBEI Osvaldui!!!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių