Neringa pasiruošusi sutikti poilsiautojus

Neringos savivaldybės administracija praneša, kad patobulinus Alksnynės kontrolės poste įrengtą automatinę sistemą, šiuo metu atsiskaityti galima 10, 20, 50, 100 ir  net 200 litų kupiūromis. Jei žmogus pageidauja atsiskaityti banko kortele, jis turi kreiptis į kontrolės posto kasininką.

Nuo vasaros sezono pradžios banko kortelėmis bus galima atsiskaityti naudojantis automatine mokėjimo sistema. Naujai diegta sistema šiuo metu veikia sklandžiai ir yra tobulinama.

Nors Kuršių nerijoje vasaros sezono pradžia bus skelbiama gegužės 29 - 31 dienomis, Neringa jau dabar pasiruošusi priimti poilsiautojus.

Kasmet Neringos gyvenviečių ir paplūdimių tvarkymui skiriamas itin didžiulis dėmesys. Šiais metais prie Kuršių nerijos tvarkymo prisidėjo apie pusę šimto vietos įstaigų. Neringiškiai jau dabar kviečia atvykti ir mėgautis vienais švariausių ir gražiausių paplūdimių Europoje. Primename, kad jau ne pirmus metus Juodkrantės ir Nidos paplūdimiai apdovanojami Mėlynąja vėliava.

Nidos ir Juodkrantės paplūdimiuose maudymosi  sezonas prasidės gegužės 28 d. Pervalkos ir Preilos - birželio 1 d.

Neringos savivaldybė tvarko tik rekreacines teritorijas. Be to, Neringa yra Kuršių nerijos nacionaliniame parke, kuriame dalis teritorijų palikta mokslo tikslams bei stebėjimams. Tokiose teritorijose draudžiama bet kokia veikla, tame tarpe ir rekreacinė.


Šiame straipsnyje: vasaros sezonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių