Neringos verslininkams – Klaipėdos VMI dėmesys

Neringos verslininkams – Klaipėdos VMI dėmesys

Trečiadienį su Neringos savivaldybės meru Antanu Vinkumi susitiko Klaipėdos apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkas Audrius Morkūnas.

Susitikime dalyvavo Neringos verslininkų asociacijos prezidentė Irma Baltrušaitienė bei Neringos savivaldybės tarybos narys, verslininkas Antanas Noreika.

Susitikimo metu aptartas Neringos savivaldybės biudžeto vykdymas, taip pat savivaldybės, verslo visuomenės ir  Klaipėdos apskrities Valstybinės mokesčių inspekcijos bendradarbiavimas, aktualijos ir ateities perspektyvos. Be kitų klausimų, susitikimo metu aptarti ir Klaipėdos AVMI vykdomo projekto „Kurortinis sezonas“ tikslai ir eiga.

„Klaipėdos apskrities valstybinė mokesčių inspekcija vasarą įprastai daugiau dėmesio skiria įmonėms ir gyventojams, teikiantiems visuomeninio maitinimo, apgyvendinimo bei kitas sezonines paslaugas, todėl su savivaldybės vadovais ir verslininkais aptarėme bendradarbiavimo galimybes. Tai jau antras toks inspekcijos atstovų susitikimas šią vasarą su Neringos verslininkais pristatant Klaipėdos AVMI vykdomą projektą „Kurortinis sezonas“, kurio tikslas - nelegalios veiklos vykdymo ir vengimo sumokėti nustatytus mokesčius prevencija bei kontrolė“, - teigė A. Morkūnas, palinkėjęs sėkmingos vasaros ir paraginęs visus verslo dalyvius skaidriai vykdyti savo veiklą ir netoleruoti nesąžiningos aplinkos.


Šiame straipsnyje: Antanas VinkusKlaipėdos VMI

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių