Netoli Kalotės nuo tilto nušoko devyniolikmetis (atnaujinta)

Antradienį 10:17 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad  elyje Klaipėda - Palanga, prie Kalotės viaduko nuo tilto nušoko žmogus.

Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos apskrities Vyriausiajam policijos komisariatui ir Klaipėdos GMP.

Pirminiais duomenimis, incidento metu pro šalį važiavo Kretingos greitosios medicininės pagalbos automobilis. Medikai nuo tilto nušokusį vyrą išgabeno į ligoninę.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Papildyta 12:56 val.

Paaiškėjo, kad ties posūkiu į Kretingą nuo viaduko nušoko 19-metis Klaipėdos universiteto studentas. Vaikinas negalėjo nusakyti šio savo žingsnio priežasčių.

Nors jaunuolis nušoko ant važiuojamosios kelio dalies, tačiau nepatyrė didelių traumų. Jam lūžo koja, sutrenkta galva, studentas kol kas prižiūrimas Klaipėdos universitetinės ligoninės medikų. Jei artimiausiu metu nepasireikš komplikacijos dėl patirtos traumos, jaunuolis bus išleistas gydytis į namus.


Šiame straipsnyje: titasnušoko nuo tilto112

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir kas

Ir kas portretas
dėjosi to jauno vaikino širdelėj? Kažkoks dvasinis sukrėtimas pasirodė nepakeliamas... Kaip gaila... Linkiu stiprybės. Tik sunkiai sergantys žmonės, manau, labiausiai įvertina gyvenimą ir džiaugiasi kiekviena diena. Kokia ji bebūtų...

Nepritariantis

Nepritariantis portretas
Po laiminga žvaigžde gimęs, traumos tai menkos.

emigrant

emigrant portretas
Apsiuoste, dar paruke ir sumaste, kad jis betmenas :)))
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių