Nevalyti keliai aitrino vairuotojų įsiūtį

Antradienio rytas daliai vairuotojų, vykstančių į darbo vietas, prasidėjo šunybėmis. Tauralaukyje į pakelę nuslydo maršrutinis autobusas, Ginduliuose nusidriekė mašinų eilės dėl nedidelės įkalnės – apledijusio kalnelio negalėjo įveikti visa eilė automobilių.

Keista situacija susiklostė maršrutinių autobusų stotelėje. Liudininkų teigimu, autobuso vairuotojui ryte sunkiai sekėsi pajudėti iš stotelės. Paaiškėjo, jog po naktį iškritusio sniego danga yra ledo sluoksnis. Autobuso ratams ėmus suktis vietoje, jis galų gale ėmė slysti, o jo galinė dalis įstrigo sniege.

Šį rytą automobilių eilės driekėsi ir Gindulių gyvenvietės ribose. Apledijus įkalnei, vairuotojams sunkiai sekėsi įveikti slidų kelią.

Žmonės skubėjo į darbovietes, vežė atžalas į mokyklas.

O štai eismo įvykiu baigėsi automobilio „Rover“ kelionė šį rytą. Keliolika minučių po 7 val. 1990 metais gimusios merginos vairuojama mašina dėl apsnigto kelio tapo nevaldoma.

Automobilis išslydo į priešpriešą ir kliudė saugos tarnybos automobilį.

Abiejuose automobiliuose išsiskleidė saugos pagalvės. Apsaugos darbuotojas Vytautas, gimęs 1976 m., dėl rankos traumos išvežtas į ligoninę. Mergina nenukentėjo, tačiau patyrė stresą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tiek is taikos pr. arba is Smilteles ivaziavimas i Pietines gatve nevalytas kelias nuo sekmadienio, ir nematyt kad valytu.

Jonas

Jonas portretas
Zmones jug ziema. Tai nereik noret kad gatves butu kaip vasara. Man tai juokingai skamba gatves nevalytos ir nebarstytos jei jos butu nevalomos ir nebarstomos dabar nei su sipuotom padangom nei su visureigeis nepravaziuotumet. Patraukit savo automobilius nuo gatviu tai ir nuvalys normaliai. Dabar pilnos pakeles automobiliu sniega stumk kur nori. Tai ir lieka tas sniegas ant vaziuojamosios kelio dalies tai baikit dejuot vaziuokit atsargiau ir atsakingiau.

r

r portretas
8,30 Mogiliovo , Smilteles , Vingio gatves druskos nemate nei kruopeles. Visose gatvese ledas.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių