Nidoje įkliuvo mašiną neblaivus vairavęs R.Rudokas

Po Neringos sezono atidarymo šventės, sekmadienį, apie 21 val. žinomas aktorius ir laidų vedėjas Ramūnas Rudokas buvo sulaikytas Nidos policijos pareigūnų.

Už visureigio "Porsche Cayenne" vairo vilnietis buvo sulaikytas Taikos gatvėje. Pareigūnams  kilo įtarimų, kad artistas už vairo sėdo neblaivus.

R.Rudokas puolė aiškinti patruliams, kad turi skubių reikalų. Tačiau pareigūnai pareikalavo girtumą pasitikrinti alkotesteriu. Vilnietis atsisakė pūsti į tikrintuvą ir elgėsi ne itin mandagiai.

Pareigūnai nusprendė aktoriaus automobilį sulaikyti, jis nugabentas į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato sulaikytų automobilių stovėjimo aikštelę.

Kokia bauda laukia žinomo televizijos veido, spręs teismas.

Savaitgalį poilsiautojų antplūdžio sulaukusioje Nidoje netrūko ir kitų incidentų.

Greitoji pagalba vien Nidoje šventės metu buvo kviečiama 17 kartų.

„Netrūko muštynių, smulkių traumų, į policiją pristatyta virš 20 neblaivių asmenų. Tačiau bendrai vertinant, renginys praėjo be rimtesnių nelaimių“, – pastebėjo Neringos policijos komisariato vadovas Sigitas Šveikauskas.

Šventinį savaitgalį nuo ilgapirščių nukentėjo Neringos tarybos narys Antanas Noreika. Vagys apšvarino politiko ir žinomo verslininko namus Skruzdynės gatvėje. Iš namo buvo pavogtas 6 mm pistoletas, su 50 guminių šovinių, aukso dirbiniai, du telefonai. Nidiškis nuostolius įvertino 9 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: Ramūnas Rudokas

NAUJAUSI KOMENTARAI

p

p portretas
matyt ne tik girtas, bet ir apsitarcialines buvo, todel ir nenorejo tikrintis.

J

J portretas
jo,dar gerai kad daugiau zmoniu nenukentejo,laiku sulaike. Pasijuto visagalis...

Dainis

Dainis portretas
Įstatymai privalo būti vienodi visiems.
VISI KOMENTARAI 51

Galerijos

Daugiau straipsnių