Nidoje sulaikyta mašina rūkalų prikimštais ratais

Sekmadienį Nidos kelio poste Klaipėdos teritorinės muitinės ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai išaiškino atvejį, kuomet visuose automobilio važiuojančiuose ratuose paslėptų cigarečių gabenta daugiau nei už 5 tūkst. litų.

Apie 10.45 val. iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities į Nidos kelio postą automobiliu „BMW 520“ atvykęs 25 metų Šilutės rajono gyventojas O.V. pareigūnams žodžiu deklaravo, kad gabena du pakelius cigarečių „L&M“ ir 10 litrų benzino atskiroje talpykloje. Tačiau detaliai tikrindami automobilį tankio matuokliu pareigūnai visuose keturiuose jo važiuojančiuose ratuose aptiko nemažą kiekį rusiškų tabako gaminių. Iš viso Šilutės rajono gyventojas neteisėtai gabeno 720 pakelių cigarečių „Saint George Light“, paženklintų rusiško pavyzdžio banderolėmis.

Kontrabanda gabentos cigaretės ir automobilis sulaikyti, pažeidėjui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Už šį pažeidimą O.V. gresia bauda nuo 5 iki 10 tūkst. litų su prekių ir transporto priemonės konfiskavimu.


Šiame straipsnyje: cigarečių kontrabanda

NAUJAUSI KOMENTARAI

valio

valio portretas
turėsit kuo sumokėti debiliui už komunalinius patarnavimus. Dėl ko gaudysit sekančią mašiną, dėl prezidentės? Nu ir ubagų valstybė, jeigu gyvena iš kotrabandos.

nida

nida portretas
lai veza per sovietska durnius

nida

nida portretas
svetimus visus smaugia !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių