N.Puteikio siūloma netvirtinti kandidatu į TS-LKD pirmininkus

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Priežiūros komitetas siūlo konservatorių prezidiumui Klaipėdos skyriaus vadovo Naglio Puteikio netvirtinti kandidatu partijos pirmininko rinkimuose.

Jei prezidiumas atsižvelgs į Priežiūros komiteto rekomendaciją, kovojant dėl partijos lyderio posto varžysis dabartinis jos vadovas premjeras Andrius Kubilius ir partijos vicepirmininkė parlamento vadovė Irena Degutienė.

Kaip BNS sakė TS-LKD Priežiūros komiteto pirmininkas Alfonsas Andriuškevičius, toks sprendimas priimtas, nes, komiteto vertinimu, N.Puteikio asmenybė nėra tokia, kuri galėtų pretenduoti į partijos pirmininko postą.

N.Puteikio kandidatūra Priežiūros komitetui pasirodė atmestina dėl incidento su policija prieš kelerius metus, kai uostamiesčio politikas neblaivus atsidūrė areštinėje.

"N.Puteikio atveju neigiamas vertinimas yra dėl jo vis dėlto ne konsoliduojančio, o maištingo būdo, ir jo skyriuje nuolat kyla įtampų, ir, pagaliau, jis yra turėjęs nemalonių problemų su teisėsaugos struktūromis", - sakė A.Andriuškevičius.

Dabartinio partijos pirmininko premjero A.Kubiliaus dvejų metų kadencija TS-LKD vadovo poste baigiasi birželio mėnesio antroje pusėje. A.Kubilius partijai vadovauja nuo 2003-iųjų.


Šiame straipsnyje: Naglis Puteikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Na ir beprociai. Juk jis tikrai vertas buti TS pirmininku. Vienintelis.

tomas

tomas portretas
Tokiam veikejui vieta menulyje

nuomone

nuomone portretas
gerai kad intrigantus palieka nuosalyje
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių