N.Puteikis: liberalų koalicija nėra tvirta

Alternatyvios Klaipėdos valdančiosios koalicijos formuotojas konservatorius Naglis Puteikis naujai suburtai valdžiai prognozuoja greitą pabaigą.

„Tokia per jėgą, dėl postų ne programinių nuostatų suderinamumo suburta valdančioji dauguma negali ilgai išsilaikyti“, - svarstė politikas.

Jis prisipažino, kad Tvarkos ir teisingumo partijos sprendimas prisijungti prie liberalių partijų suburtos koalicijos nustebino.

Esą Tvarkos ir teisingumo partijos bei liberalių jėgų rinkėjams duoti pažadai yra nesuderinami.

„Pavyzdžiui, Tvarka ir teisingumas pasisakė už švarų orą Klaipėdoje, o liberalai kovoja už šiukšlių deginimo gamyklos statybas“, - argumentavo N.Puteikis.

Jis teigė nežinąs priežasčių, kodėl trys Tvarkos ir teisingumo partijos nariai prisijungė prie liberalų koalicijos, bet esą tokia paslaptis greitai taps vieša.

Beje, po 2007 metais vykusių savivaldos rinkimų taip pat buvo buriama Permainų koalicija. Jos branduoliu buvo tapęs Liberalų sąjūdis ir konservatoriai, parašus po koalicijos sutartimi turėjo padėti ir keturi Tvarkos ir teisingumo partijos nariai. Tačiau jie paskutinę akimirką prisijungė prie valdančiosios daugumo, kurią formavo liberalcentristai su Rimantu Taraškevičiumi priešakyje.

„Kalbant apie V.Čepą, tai yra klasikinis politinės prostitucijos pavyzdys“, - konstatavo N.Puteikis.

Jis turėjo omenyje tai, kad socialdemokratas V.Čepas prisijungė prie valdančiosios koalicijos, nors kiti du po socialdemokratų vėliavą į miesto tarybą išrinkti politikai savo parašų po sutartimi nepadėjo.

Paklaustas, ar dar imsis žingsnių formuoti alternatyvią valdančiąją koaliciją, N.Puteikis teigė, jog konservatoriams negėda būti ir opozicijoje.

„Dabar aktyviai dalyvausime Seimo rinkimuose Danės vienmandatėje apygardoje“, - tvirtino politikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RK.

RK. portretas
Ponas Naglis arba vėl meluoja, arba tikrai nesugeba suprasti, kad būtent derinant programas yra pasiekiami patys geriausi rezultatai. Kaip galima suderinti šiukšlių deginimo katilinę ir švarų orą? Ogi pastatyti gamtos neteršiančią gamyklą. Tokią, kokios stovi beveik visose ES šalyse. Ponas Naglis yra amžinas opozicionierius - neigikas. Neduota jam statyti, tik neleisti.

nagliui

nagliui portretas
tai tavo bet kokia suburta kolaicija butu netvirta p. nagli. Prisiminkime 2007 metus - buvo 5 konservatoriai taryboje su tavimi, o kiek liko su tavimi po 4 metų? Likai vienas. 2007 metais buvote sudare oppoziciją is 15 žmoniu (TS, liberalu sajudis, du rusai ir 2 tvarka ir teisingumas). Kiek liko 2010 metais? 5- Tu pats, du rusai, sabataitis ir bernotas. Tai kas yra netvirtas?

markas

markas portretas
Tokio charakterio politikui kaip N.Puteikis nelinkeciau nei vienam miestui..totalus vienasmenis kultas ir jeigu toks butu Klaipedos meras-sakes Klaipedai...Kai zmogus suserga griovimo ir neigimo manija-gero nelauk...
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių