N.Puteikis staigmenos nepateikė – jis davė seimūno priesaiką

Šeštadienį į rudens Seimo sesiją susirinkę parlamentarai turėjo susipažinti su nauju kolega – klaipėdiečiu Nagliu Puteikiu.

Naujojo parlamentaro priesaiką priėmė Konstitucinio Teismo pirmininkas Romualdas Kęstutis Urbaitis.

N.Puteikis kelios dienos prieš pirmąjį Seimo rudens sesijos posėdį juokavo, kad jame gali ir neprisiekti. Pagrindinė priežastis – jis nori, jog nesustotų prasidėjęs baudžiamosios bylos nagrinėjimas, kurioje jis yra kaltinamas savo įgaliojimų viršijimu, nes kaip Kultūros paveldo departamento Klaipėdos teritorinio padalinio vedėjas nesuderino vieno detaliojo plano, nors tai padaryti jį įpareigojo teismas.

„Seimas gali neleisti manęs patraukti baudžiamojon atsakomybėn, todėl gal reikės neprisiekti ir netapti parlamentaru, kad mano byla teisme būtų kuo greičiau išnagrinėta“, - prieš kelais dienas pusiau juokais, pusiau rimtai svarstė N.Puteikis.

Jis Seimo nariu liepą išrinktas Danės vienmandatėje apygardoje, nugalėjęs socialdemokratą Aloyzą Každailevičių.

Pakartotiniai rinkimai Danės vienmandatėje apygardoje buvo surengti, nes parlamentaro mandato atsisakė Klaipėdos meru tapęs Vytautas Grubliauskas.


Šiame straipsnyje: Naglis Puteikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
Ačiū už pasitikėjimą rinkėjams, bendražygiams, visiems, kurie rėmė, padėjo, agitavo ir balsavo- neapvilsiu.

zirzalinė

zirzalinė portretas
tikiu juo , šimtą kartų tikiu.

Naglis Puteikis

Naglis Puteikis portretas
"nesuderino detalaus plano, nors tai įpareigojo teismas". Čia taip traktuoja grūdų-kiaušinių-stiklainių oligopolininkams tarnaujantys ir jiems pataikaujantys STT Klaipėdos valdybos ir Klaipėdos apygardos prokuratūros pareigūnai. Teismo sprendimuose nurodoma priešingai: derinti tik pagal paveldosaugines sąlygas. Deja, grūdininkai pagailėjo pinigų samdyt direktorių su aukštuoju išsilavinimu ir advokatams. Vietoj to pasirinko pigesnį variantą- direktorių su viduriniu, kvotėją su spec.viduriniu, kitus pareigūnus, kurie Minsko milicijos mokyklose neismoko vadovautis sąžine, nemėgsta istorijos, nevertina paveldo, užtat myli pinigingus oligarchus. Galvojau, kad rinks meru Cirtautą. Gal jį siūlys vicemeru? N.P.: Ačiū už pasitikėjimą rinkėjams, bendražygiams, visiems, kurie rėmė, padėjo, agitavo ir balsavo- neapvilsiu.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių