Nublukusias Klaipėdos perėjas atnaujins atšilus

Po žiemos miesto gatvėse išbluko perėjos, skiriamosios linijos. Kai kuriose vietose susidėvėjo ir greičio slopinimo juostos. Gatvių ženklinimą planuojama atnaujinti, kai išeis įšalas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, jog tiksli situacija dėl gatvių ženklinimo dar nėra aiški. Komisija jas apžiūrės ir įvertins kovo pabaigoje.

Bus vertinamas ne tik gatvių ženklinimas, bet ir duobės. Tačiau jau dabar akivaizdu, kad kai kuriose vietose pėsčiųjų perėjos yra visiškai išblukusios, o greičio slopinimo juostos susidėvėjusios.

„Atnaujinsime, kai pasibaigs žiema – iš žemės pasitrauks įšalas. Po komisijos apžiūros perduosime sąrašą rangovams, nurodysime nuo kur pradėti. Ant įšalo nelabai laikysis dažai“, – tvirtino vadovas.

L.Dūdos teigimu, kiek kainuos gatvių ženklinimo darbai kol kas neaišku. Tai paaiškės po komisijos apžiūros. Gatvių ženklinimui šiemet skirta apie 440 tūkst. litų. Tiek pat kiek ir pernai.

Gatvėse atsivėrusių duobių lopymui šiemet skirta apie milijoną litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nubukusias

Nubukusias portretas
joooooo, matos ryskiai nubukimas.

andrius

andrius portretas
Nukusios. Kadien jos bunka bunka, bet ne blunka :)

klaipėdietis

klaipėdietis portretas
kada tuos kvadratinius balvonus pašalinsit debilai, nei vienam mieste taip nėra kaip Klaipėdoj o dar centrinėse gatvėse, kada kokia STT ar FNTT išsiaiškins kas nuo to į kišenę gauna.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių